AMD Memory брандирани памети ще се предлагат и на европейския пазар

AMD Memory брандирани памети ще се предлагат и на европейския пазар

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 29.01.2012, 4,824 показвания

Компанията Patriot ще осигури на стария континент DDR3 DRAM модулите за настолни РС за различните категории потребители

След Североамериканския пазар, сега AMD Memory-брандираните памети за настолни системи ще бъдат достъпни и в Европа. AMD (NYSE: AMD) съобщава, че това ще стане възможно чрез Patriot Memory LLC. Ключовите партньори в разпространението на AMD Memory на Стария континент включват Alternate (Германия), ASBIS (Източна Европа), Avnet Technology Solutions Ltd (EMEA), Pixmania (EMEA) и VIP Computers (Великобритания и Бенелюкс. Продуктите с марката AMD Memory ще предложат лесен и пряк избор при търсене на най-подходящата памет за съответните нужди на потребителите.

AMD Memory модулите ще са достъпни с капацитети 2GB, 4GB и 8GB, и в разнообразие от ценови нива и скорости. Категорията Entertainment (Развлечения) ще включва 1333 MHz и 1600 MHz RAM, проектирани за тихи Home Theater PC. Вариантът Performance (Производителност) поддържа скорости до 1600 MHz с повишена латентност, като модулите ще се предлагат като комплекти-двойки. Накрая, модулите от категорията Radeon™ Edition ще вървят на 1866 MHz; те ще са тествани и сертифицирани за конкретни AMD платформи за максимална производителност, използвайки фирмената тунинг-програма OverDrive™ .1

“С над две десетилетия натрупан опит в тази технология и със силни партньори за старта, ние очакваме голям успех на AMD брандираната памет в цяла Европа,” каза Пол Джоунс, CEO на Patriot Memory.

Опирайки се на опита на AMD в създаването на процесори (GPU, CPU, APU) и чипсето за дънни платки, новата продуктова линия също дава възможност на дилърите да допълват AMD комплектите с памети, като подпмага лесното и сигурно асемблиране и ъпгрейд, с особено ударение върху съвместимостта и стабилността. Така клиентите могат да закупуват цялостен пакет проектиран за върхова производителност и отлична стойност.

“След години на закупуване и валидиране на памети за графичните карти AMD Radeon™ . добавянето на системна памет към продуктовата линия бе логична стъпка, за да доставим на партньори и крайни потребители производителността и надеждността, с които AMD е добре известна,” каза Мат Скинър, корпоративен вицепрезидент и управител на AMD GPU Division.

Модулите AMD Memory се произвеждат от Patriot Memory, LLC, а AMD, логото на AMD, Radeon и логото на Radeon се използват по лиценз.

За AMD

AMD (NYSE: AMD) е иноватор в дизайна на полупроводникови продукти, който води следващата ера на живи дигитални изживявания със своите AMD Fusion ускорени процесори (APUs), вградени в широка гама компютърни устройства. Сървърните продукти на компанията са фокусирани върху водещи за индустрията облачни и виртуализационни изчислителни среди. Графичните и изчислителните технологии на AMD са в основата на различни устройства от игрови конзоли и РС до суперкомпютри. За допълнителна информация, посетете http://www.amd.com.

 

1.  Продуктовата гаранция на AMD не покрива щети, причинени от оувърклок, дори когато оувърклокът се активира чрез технологии на AMD. Оувърклокът може да унищожи гаранциите от трети страни – моля проверете условията на конкретния производител преди да продължите с тази практика.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , ,9 коментара

 1. 1 Capgykap // 31.01.2012 в 09:48

  Те да земат да си оправят драйверите за видеокартите и после да ми пускат памети.

 2. 2 Гого // 31.01.2012 в 11:49

  Да вземеш ти да ги “оправиш” драйверите! Какво им е, че нещо не им се намират кусури последните поне две-три години…освен от зеленясалите фенове или от хора, които са в “час” с информация, която са прочели когато още са акали в памперсите и след това са си сложили конските капаци.

 3. 3 JvR // 31.01.2012 в 13:23

  Аз не съм виждал проблем с драйвери от серия 4***, но знам ли, може пък да съм късметлия. Помня обаче, че NV се изтъпанчиха с добре “оправени” драйвери през това време и доста хора изпищяха, така че не мога да се оплача от драйвери.
  Не, че ще се засиля сега и за AMD памет, но нека има, пък @Capgykap нека им се кара, че за него ги правят, а той още не им е одобрил драйверите.

 4. 4 _avramov // 31.01.2012 в 18:11

  Боже имало хора ,които споделят и моето мнение относно драйверите на АМД .На същото мнение съм, че от 4000 серия проблем няма.

 5. 5 SuSaMeCa // 31.01.2012 в 21:47

  Даже бих казал, че на nvidia им куцат драйвърите… Vray RT тръгва под 270.хх докато при по-новите не иска…

 6. 6 Росен // 12.02.2012 в 11:18

  Аз от 2 години вече рева от калпавите драйвери на Nvidia.
  Каквото и да правя с тях винаги системата после остава натоварена на 100%.
  В предвид след като затворя което и да е приложение, то остава като фонов процес използващ 100% процесор и памет.

  Отделно че разхода на памет на празен ход ми се увеличава на над 700МБ с прехвалените им драйвери.

  В момента ползвам серията nouveau+gallium3D с който нямам добра производителност, средно добра е, но поне работи на празен ход на под 200МБ.

  Операционна Система: Линукс

 7. 7 CUcumber // 12.02.2012 в 14:29

  Роска, ти да не си още на Geforce 256 ??

 8. 8 Росен // 12.02.2012 в 21:16

  Същата.
  Предлагам я ако някой иска да я купи, или бартер за Radeon HD4650

 9. 9 lol // 20.02.2012 в 11:21

  ахаха че ако сегашните драйвери на радеоните са скапани незнам когато АТИ ги държаха в какво състояние бяха :D
  иначе за нвидиа незнам уж се славят като хубави карти и безпроблемни такива

  иначе тая памет е интересна остава и захранбвания и хардове за AMD

  опитват се AMD да направят нещо както винаги нали изостават спрямо интел за това илизат памети с името AMD memory…