Спечели уикенд за двама в 5 звезден хотел в Банско от Multirama

Спечели уикенд за двама в 5 звезден хотел в Банско от Multirama

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 3.02.2012, 4,967 показвания


Избери и вземи своя Logitech продукт от магазини Multirama и електронния магазин www.multirama.bg, попълни талон за участие, запази номера на талона и на 5-ти март провери дали печелиш страхотната награда: “Уикенд за двама в 5 звезден хотел в Банско”.

В играта може да участва всеки, който закупи продукт на Logitech в периода на играта от магазините на Multirama България ООД, включително от онлайн магазина и попълни талон за участие и даде писменото си съгласие по смисъла на Закона за защита на личните данни (“ЗЗЛД”) в момента на покупката. След попълване на талона, маркираната част следва да бъде откъсната и поставена в обозначените урни. Урните са предварително запечатани и се отварят след края на играта в присъствие на нотариус. Клиент, извършил покупка от онлайн магазина, получава номер, съответстващ на номера на талона, пуснат в урната от негово име.

Всеки направил покупка на продукт на Logitech в периода от 10.00 часа на 01.02.2012 г. до 20.00 часа на 29.02.2012 г. от магазините на Multirama и попълнил талон за участие (респективно при покупка от онлайн магазин – участва с номер, съответстващ на номера на талона, пуснат в урната от негово име) и дал писменото си съгласие по смисъла на ЗЗЛД в момента на покупката, участва в игра за следната награда: „Уикенд за двама в 5 звезден хотел в Банско” http://www.banskohotelpremier.com/. Пакетът включва нощувка, закуска, вечеря и карта за лифта, предоставена от Мултирама България ООД и Logitech, които ще бъдат изтеглени на 05.03.2012 г. в офиса на Multirama на адрес: гр. София, ул. Индустриална 11, Василев Бизнес Сити, сграда 2, ет.4. Имената на печелившия участник, ще бъдат обявени на www.multirama.bg и на страницата на Multirama във Facebook.

Допълнителна информация може да намерите на www.multirama.bg


Етикети: , ,Коментарите са забранени.