PlayStation®Vita идва с взривоопасния Unit 13™

PlayStation®Vita идва с взривоопасния Unit 13™

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 7.03.2012, 3,856 показвания

Двата аналогови “стика” и 3G връзката Ви превръщат в недосегаем стрелец с убийствено точен мерник

Днес Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) обяви старта на Unit 13™ – военна шутър игра, създадена специално за PlayStation®Vita (PS Vita) от компанията Zipper Interactive.

Геймърите могат да се включат в редиците на Unit 13™ – един анти-терористичен отряд имащ само една цел – да изпълни успешно мисията си. Сценарият е съвременен и изключително реален, отражение на горещите заглавия от вестниците. Едно вълнуващо изживяване заредено с автентичност.

С Unit 13™ ще може да се насладите на всички иновативни технологични и мрежови характеристики, предлагани от PS Vita. Двата аналогови стика осигуряват прецизен контрол при стрелба, а SIXAXIS в комбинация с преден и заден тъч-падове, ще ви пренесат в взривяваща сетивата реалност на бойното поле.

Сърцето на Unit 13™ тупти с ритъма на 3G връзка. Това е характеристиката, която обогатява гейм жанра с нови начини за игра и създава вълнуващи предизвикателства за всички гейм маниаци.

Мисиите са точни, наситени и никога праволинейни. Тази раздвиженост, предоставя огромно разнообразие от тактики и похвати, съобразени с персоналния стил на играча. Пет-степенната система за постижения, превръща повторението на всяка мисия в напълно ново изживяване. 3G връзката, осигурява достъп до онлайн „класация на лидерите”, където може да проверите какви са постиженията ви, сравнени с тези на вашите PSN приятели или на други играчи около вас и по света. Ако някой приятел заеме по-висока позиция от вас в класациите, то ще бъдете известени незабавно, благодарение на 3G мрежата.

Постоянната връзка е необходима за достигане до High Value Target (HVT ) мисии. Това са специални мисии, които са достъпни само за определен период от време. Играещите използват 3G връзката, за да се включат в тези мисии, без значение от място и време. Веднъж започнали, тези HVT задачи могат да бъдат прехвърлени на други геймъри и PSN приятели, чрез приложението near.

Всеки от играчите получава „Мисия на деня”, директно на своята PS Vita – функция възможна благодарение на 3G мрежата . Геймърите ще бъдат предизвикани да открият най-бързия и находчив път за постигане на целта. Съобразно постиженията си те ще бъдат поставени в онлайн класация на лидерите.

Освен че PS Vita предлага два начина на свързване към мрежата, тя осигурява на потребителя свят на колоритен и вълнуващ гейминг. Vodafone е преференциалният партньор на PS Vita в сферата на 3G свързването. Телекомуникационната компания – лидер на пазара, ще направи всичко възможно, притежателите на PS Vita да получат винаги скоростна и качествена 3G връзка, където и да се намират. Чрез Wi-Fi и 3G мрежите, потребителите ще бъдат в постоянна връзка със света на PlayStation и приятелите си; ще се забавляват с игрите на PS Vita и социалните приложения в мрежата.

Същността на PS Vita, се крие в изключителният набор от игри; Unit 13™ е част от списъка с впечатляващи заглавия, притежаващи революционни 3G характеристики:

Uncharted: Golden Abyss™

  • В последното приключение на Нейтън Дрейк, използвайте 3G за да откриете, съберете, и размените Bounty Collectibles на черния пазар. Приложението near позволява на потребителите на PS Vita да се вписват в реални локации, като оставят предмети за други играчи.

Reality Fighters

  • Това е бойна игра, характерна с разширена реалност и възможност за персонализация. Използвайки камерата на PS Vita™, потребителите могат да „влезнат” в играта, като създадт свой уникален войн. Направете снимка на вашият боец и използвайте 3G, за да споделите изживяването с приятелите си във Facebook.

WipEout® 2048

  • При всички WipEout® игри, 3G опцията дава възможност на завършилите Speed Lap Challenges, да „оставят” предизвикателства за дриги WipEout® потребители. Играещите също могат да следят ъпдейтите направени от приятелите им в реално време, посредсвом UI.

MotorStorm™ RC

  • Тази луда надпревара е униклана смесица от съвременни и олд-скул техники. В нея присъстват класическите автомобили и трасета позати от сериите MotorStorm . Потопете се в изживяването, като използвате 3G връзката за обновяване на лидерските класации. Използвайте опцията Cross Play, за да предизвикате други потребители на PS Vita и PlayStation®3.

Други стартови заглавия, включват забавна поредица от мини-игри : Little Deviants, плюс ModNation™ Racers, Everybody’s Golf™, Hustle Kings , Top Darts, EA SPORTS FIFA Football , Ridge Racer™, Ninja Gaiden™ Sigma Plus, Rayman Origins и Virtua Tennis 4™: World Tour Edition . В този впечатляващ набор от игри има по нещо специално за всеки геймър.

За Sony Computer Entertainment Europe Ltd

Sony Computer Entertainment Европа (SCEE), е базирана в Лондон. Компанията отговаря за разпространението, маркетинга и продажбите на PlayStation®3, PlayStation®2, PSP™ (PlayStation®Portable) и PlayStation®Network софтуеър и хардуеър – на 99 територии в Европа, Средният изток, Африка и Океания. SCEE също разработва, публикува, продава и дистрибутира развлекателен софтуеър и управлява отдаването на лицензии на трети лица, на същите територии. След старта на PlayStation 3 през Ноември 2006, 50 милиона броя конзоли са продадени в световен мащаб и продължават да бъдат продавани с рекордни темпове. Поддържайки статут на една от най-успешните компании за потребителска електроника, PlayStation 2 продава над 151 милиона системи по сял свят. След стартирането си в края на 2004г., над 69.5 милиона PSP-та са били продадени в световен мащаб. Факт, който говори за значимостта на компанията в бизнес сферата на преносимите развлекателни устройства. Големият интерес, достъпността, качествените приложения и игрите в мрежа, са причина за създаването на 77 милиона регистрации в PlayStation Network. Последната е безплатна за достъп интерактивна среда, където са направени 1.57 млрд. даунлоуда.

Повече информация за продуктите на PlayStation, може да намерите на www.playstation.com.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.