HP помага на организациите да подобрят потребителския опит с новите решения за трансформиране на приложенията

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 29.03.2012, 3,766 показвания

Интеграцията на традиционните решения за приложения с мобилни корпоративни приложения стимулират потребителската ангажираност

HP представи новите Решения за трансформиране на приложенията, предназначени да помогнат на организациите да повишат потребителския опит чрез интегрирането на мобилни корпоративни приложения в традиционните компютинг среди.

Нарастващата употреба и използване на смартфони и мобилни приложния променя начина, по който компаниите създават стойност и стимулират конкурентната диференциация. В действителност, икономическото оцеляване на компаниите зависи вече от способността им да отговорят на изискванията на клиентите, генерирани чрез корпоративни приложения, както и от социалните приложения като Facebook, Twitter и LinkedIn.

Разширеното портфолио от решения за трансформиране на приложенията дава възможност на клиентите да създават, изграждат и управляват приложения, които насърчават взаимодействията между хора и организации, като в същото време оптимизира традиционните среди за приложения по начин, който да осигури по-голям потребителски опит.

“Съвременните корпоративни приложения изискват различен подход към дизайна и тестването в сравнение с традиционните приложения,”, сподели Джонатан Ренд, вицепрезидент и генерален мениджър, Решения за трансформиране на приложения, отдел „Софтуер”, HP. “HP гарантира, че корпоративните приложения осигуряват най-високо ниво на качество, достъпност и мащабируемост, докато издигат потребителския опит на изцяло ново ниво.”

Нови софтуерни продукти за ИТ управление и социално сътрудничество

Усъвършенстваното приложение HP Application Lifecycle Intelligence (ALI) подобрява сътрудничеството в екипа за доставки и съкращава времето за завършване на жизнения цикъл, като предлага видимост в реално време и възможност за проследяване на дейностите в целия жизнен цикъл на приложенията.

Като част от пакетните решения на HP IT Performance Suite, HP и Perfecto Mobile, доставчик на клауд-базирано тестване и решения за автоматизация, разшириха функциите на решението HP Unified Functional Testing да поддържа мултифункционални приложения, като позволява на уеб девелопърите да симулират и тестват потребителския опит с мобилни приложения използвайки разнообразни  устройства и мрежи.

Освен това, новите софтуерни предложения на HP допринасят за бързото развитие на мобилни приложения и насърчават социалните взаимодействия:

  • HP Anywhere повишава продуктивността и спомага за бързото вземане на решения, като позволява на клиентите да управляват ИТ операциите в реално време. Новите мобилни приложения изпълняват операции, като например искане за управление на приложения, проследяване на грешки, мониторинг на състоянието на услугите  и създаването на персонализирани Executive Scorecard.
  • HP Enterprise Collaboration засилва споделянето и ускорява разработването на приложения чрез средата за социално сътрудничество, което позволява разговори в даден контекст в реално време да бъдат проследени до действия и работни изделия.

Нови услуги за проектиране, внедряване и управление на мобилни приложения

Портфолиото от софтуерни продукти на HP за трансформиране на приложения се допълва от нови услуги, които да отговорят на изискванията за качество на корпоративните приложения. Портфолиото от Услуги за мобилни приложения на HP вече включва:

  • HP Тестване за мобилни услуги, което съкращава времето за пласиране на мобилните приложения на пазара, като редуцира циклите за тестване и автоматизира тестването в множество устройства с водещите на пазара решения на HP Software и Perfecto Mobile.
  • Корпоративните мобилни услуги за SAP® приложения на HP подобряват ефективността на служителите, като дават възможност на мобилните потребители да получат данни от критични за мисията SAP приложения. Като разширява мобилните си решения до технологичната платформа SAP NetWeaver® и безжичната платформа Sybase® , HP вече предлага цялостно, от начало до край корпоративно мобилно решение, което дава възможност на клиента да има достъп до ключови корпоративни данни, като например информация за разработването на приложенията, тяхната интеграция и тестване.

Като основен компонент в развитието на стратегията за приложения, семинарът на HP за Опитът в трансформиране на приложения предлага подобрени възможности за използване на новите корпоративни мобилни приложения и технологии за клауд компютинг.

Премиерното клиентско събитие на HP, HP DISCOVER, ще се проведе в периода 4-7 юни в Лас Вегас.

За HP

HP създава нови възможности технологията да има значително въздействие върху хората, бизнеса, правителствата и обществото. Най-голямата технологична компания в света предлага портфолио, което включва принтери, персонални компютри, софтуер, услуги и ИТ инфраструктура, за да разреши проблемите на клиентите си. Повече информация за P (NYSE: HPQ) можете да намерите на http://www.hp.com.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Коментари: