Платформите за вграждане с AMD APU от G-серията получават нови възможности за разпространение

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 30.03.2012, 6,477 показвания

Поддръжката на операционната система в реално време INTEGRITY осигурява производителност, надеждност и защита на приложенията

AMD съобщи за своето сътрудничество с Green Hills Software – най-големият независим производител на сoфтуер за „вградени системи”. Водещата INTEGRITY операционна система в реално време (RTOS) вече ще работи и с платформите за вграждане с ускорените процесори от G серията AMD APU. Тази комбинация ще създаде високопроизводително, надеждно и защитено решение за множество приложения, сред които  промишлени системи за автоматично управление, потребителска електроника, мрежово оборудване, устройства за военната и самолетната индустрия, и медицинска апаратура.

INTEGRITY предлага поддръжка на многоядрените x86 процесори от „AMD Embedded G-Series” със своята v10.0.2 SMP версия на операционната система. Ускорените процесори за вградени системи на AMD от G-серия осигуряват в един енергопестящ чип многоядрен x86 централен процесор и DirectX® 11-съвместим графичен процесор от „дискретен клас”. G-серията APU е създадена за специфичните изисквания на системите за вграждане в крайни устройства и апаратура.

“Надеждността, сигурността и сертифицирането са критични изисквания за пазара на вградени системи. Green Hills има дълъг и успешен опит в тези области и може не само да отговори на тези изисквания, но и да осигури широка екосистема от техническо сътрудничество, с което да предложим на нашите клиенти цялостно решение при намалени срокове за пазарна реализация,” каза Бъди Брокер, директор на поделението Embedded Solutions в AMD. “Ускорените процесори за вграждане на AMD от G-серия и INTEGRITY са печеливша комбинация за нашите клиенти в строго-регламентираните сегменти като промишлената автоматика, военната и самолетна индустрия и медицинската апаратура.”

INTEGRITY е флагманската операционна система в реално време на Green Hills Software, която успешно е внедрена в широка гама крайни продукти, където безопасността и надеждността са с най-висок приоритет. Успехът на INTEGRITY се дължи на съвременния технологичен дизайн, включващ защита на паметта, защитено отдалечено управление и строго детерминистично отработване на прекъсванията в реално време. INTEGRITY е сертифицирана по множество стандарти за безопасност, включващи IEC 61508 (SIL 3) и EN 50128 CENELEC (SWSIL 4), в допълнение към най-високото ниво на защита по Общи Критерии (IEC 15408), постигано някога за операционна система с промишлено приложение – EAL6+.

Допълнителна информация

За AMD

AMD (NYSE: AMD) е иноватор в проектирането на полупроводникови продукти, водещ следващата ера на живи дигитални изживявания със своите AMD ускорени процесори (APUs), вградени в широка гама компютърни устройства. Сървърните продукти на AMD са фокусирани върху водещи за индустрията облачни и виртуализационни изчислителни среди. Превъзходните графични технологии на AMD намират приложение в разнообразие от решения от игрови конзоли и РС до суперкомпютри. За допълнителна информация, посетете www.amd.com.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Коментари: