С PlayStation®3 3D екран откривате гейминг от ново измерение!

С PlayStation®3 3D екран откривате гейминг от ново измерение!

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 19.04.2012, 4,077 показвания

PlayStation®3 3D дисплей – сега достъпни в цяла Европа предоставяйки неповторимо 3D гейминг изживяване, в комбинация с уникалната технология SimulView


Днес Sony Computer Entertainment Europe оповести, че PlayStation®3 3D дисплея вече е достъпен за потребителите в цяла Европа. Новият специален 3D дисплей предлага вълнуващи приключения и незабравимо 3D-мултиплеър гейминг изживяване на впечатляващия 24-инчов 1080p HD екран.

Дисплеят е част от комплект, който съдържа всичко необходимо за да промените PlayStation атмосферата до неузнаваемост. Включва 24-инчов 3D екран и стенд, два броя 3D очила, HDMI кабел и две от призовите блок-бъстър PS3 игри- Killzone®3 Platinum и Gran Turismo®5 Platinum.

24-инчовият full HD екран е с 240HZ скорост на затвора на очилата, което осигурява най-високо качество на стереоскопичното 3D изображение. Ще останете очаровани – играта оживява пред очите ви! Дисплеят може да се похвали и с контраст 5000:1, зрителен ъгъл от 176-градуса, два HDMI входа и компонентен вход, който позволява лесно свързване на PlayStation®2 и PlayStation®Portable към дисплея.

Уникалните 3D очила на Sony тежат само 47gr. и са захранвани от презареждащи се батерии (зареждане чрез USB).

Освен фантастичен три-измерен гейминг, екранът PS3 3D разполага с технологията SimulView. Последната позволява на двама души да играят едновременно на един и същ дисплей, без да е необходимо да ползват сплитскрийн (разделяне на екрана). SimulView разделя 3D изображението на два отделни 2D образа – по един за всеки геймър. Това означава, че дори играейки в режим мултиплеър, ще можете да се наслаждавате на собствен широкоекранен образ.

За да бъде удоволствието пълно, комплекта включва две изключителни PS3 игри. Ще можете да се насладите на 3D гейминг, без да чакате и минута повече. В Killzone 3® Platinum, ще бъдете част от отряда на ISA и ще извоювате позиции, опитвайки се да излезнете от Helghan. Бъдете победители и в най-великия автомобилен симулатор – Gran Turismo® 5 Platinum!

Наскоро PS3 беше отличена с приза International 3D Society Award за професионализъм в разработката и прилагането на 3D технологиите. Над 30 PS3 заглавия, включително Uncharted 3: Drake’s Deception, вече поддържат 3D формат. PlayStation придава на 3D изживяването нови, поразителни измерения.

Цената на пълния PS3 3D дисплей комплект се очаква да бъде €499, а в Бългрия съответно 999 лв. Качество без паралел, за всички, които обичат добиря гейминг.

За Sony Computer Entertainment Europe Ltd

Sony Computer Entertainment Европа (SCEE), е базирана в Лондон. Компанията отговаря за разпространението, маркетинга и продажбите на PlayStation®3, PlayStation®2, PSP™ (PlayStation®Portable) и PlayStation®Network софтуеър и хардуеър – на 99 територии в Европа, Средният изток, Африка и Океания. SCEE също разработва, публикува, продава и дистрибутира развлекателен софтуеър и управлява отдаването на лицензии на трети лица, на същите територии. След старта на PlayStation 3 през Ноември 2006, 41.6 милиона броя конзоли са продадени в световен мащаб и продължават да бъдат продавани с рекордни темпове. Поддържайки статут на една от най-успешните компании за потребителска електроника, PlayStation 2 продава над 147.6 милиона системи по сял свят. След стартирането си в края на 2004г., над 64.2 милиона PSP-та са били продадени в световен мащаб. Факт, който говори за значимостта на компанията в бизнес сферата на преносимите развлекателни устройства. Големият интерес, достъпността, качествените приложения и игрите в мрежа, са причина за създаването на 57.4 милиона регистрации в PlayStation Network. Последната е безплатна за достъп интерактивна среда, където са направени 1.1 милярда даунлоуда.

Повече информация за продуктите на PlayStation, може да намерите на www.playstation.com.


Етикети: , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.