HP представи новата програма HP 3PAR, която гарантирано удвоява производителността във VMware среди

HP представи новата програма HP 3PAR, която гарантирано удвоява производителността във VMware среди

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 9.05.2012, 4,081 показвания

Клиентите на HP увеличават възвращаемостта на инвестициите в сървърна виртуализация с уникалната в индустрията програма

На трети май 2012 година HP представи гаранционната програма HP Get Virtual,(1) която позволява на клиентите да повишат своята възвращаемост на инвестиции от сървърната виртуализация, като удвояват виртуалната производителност на физическия сървър при внедряване на HP 3PAR Storage във VMware среди.

Гаранционната програма HP Get Virtual обещава като минимум на квалифицираните участници двойно увеличение (2) на плътността на виртуалните сървъри чрез удвояване на общото количество натоварвания на виртуалните машини върху съществуващи физически сървъри. Тази програма може да намали разходите на бързо развиващата се виртуална VMware среда на клиентите.

Ако не се постигне двойно увеличение на плътността на виртуалния сървър, HP ще предостави на участниците дисков капацитет и прилежащия HP софтуер и поддръжка, необходими за постигането на гарантираните от програмата резултати.(1)

Като ключов компонент на Конвергираната инфраструктура на HP, HP 3PAR Storage осигурява високи нива на производителност на сториджа за непредвидените натоварвания, които обикновено се генерират във виртуални сървърни среди, също както в публичните, частните и хибридните виртуални среди. HP 3PAR Storage е интегриран с технологиите VMware vStorage и комбиниран с уникална вградена функция, като например HP 3PAR Gen4 ASIC – клъстерна архитектура Mesh-Active с автоматично балансиране на натоварването и широка лента, която позволява на клиентите да поддържат пиковите нива на производителност на инфраструктурата, когато са включени онлайн и нови виртуални сървъри.

“Трябваше значително да увеличим капацитета, без да добавяме физически или административен отпечатък към нашите виртуални сървърни среди”, каза Гари Клинс, основател и директор на Intercept, фирма-доставчик на хостинг услуги. “HP 3PAR Storage бе единствената система, която ни позволяваше да поддържаме два пъти повече виртуални машини на всеки един от нашите физически сървъри, като същевременно отговаряше на целите за ъпгрейд на нашия център за данни”, сподели още той.

 

“За да управляват експоненциалното увеличение на данни, организациите се нуждаят от сторидж архитектура, която да отговори на техните изисквания без да увеличи размера на дейта центъра и разходите за поддръжка”, коментира Гари Грийн, вицепрезидент, отдел „Глобални стратегически съюзи”, VMware. “Гаранционната програма на HP Get Virtual, подпомогнати от високата производителност на HP 3PAR Storage и облачната инфраструктура VMware, може да помогне на нашите клиенти да използват максимално физическите ресурси и да намалят разходите”, каза още той.

Наличност на програмата

Гаранционната програма HP Get Virtual е на разположение на клиентите в световен мащаб чрез HP и оторизираните партньори на HP. За да участвате в програмата, квалифицирани участници трябва да закупят сторидж системата HP 3PAR със софтуера HP 3PAR Optimization Suite Software за автоматично балансиране на натоварванията и софтуера HP 3PAR System Reporter Software. Освен това клиентите трябва да използват и VMware vSphere, версия 4.1 или по-висока.

Премиерното клиентско събитие на HP, HP Discover, ще се състои на 4-7 юни в Лас Вегас.

За HP накратко

HP създава нови възможности технологията да има значително въздействие върху хората, бизнеса, правителствата и обществото. Най-голямата технологична компания в света предлага портфолио, което включва принтери, персонални компютри, софтуер, услуги и ИТ инфраструктура, за да разреши проблемите на клиентите си. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) можете да намерите на http://www.hp.com.

 

(1)Настоящата прес информация е предназначена да подчертае някои аспекти на гаранцията ни Get Virtual и не съдържа пълните условия, ограничения, дефиниции и други разпоредби («Условия») на гаранцията Get Virtual. Условияпта се съдържат в писмените Условия на гаранцията Get Virtual, които имат предимство пред посочените по-горе. Квалифицирането за гаранцията Get Virtual е предмет на възприемането от Ваша страна на гаранционните условия на Get Virtual и съответствието с тези условия. Копие от гаранционните условия на Get Virtual ще бъде предоставен от търговския представител на HP.

(2)На клиентите, които внедряват системите HP 3PAR с VMware vSphere, версия 4.1 или по-висока, се гарантира двойно увеличение на плътността на виртуалните машини на физически среди в съответствие с тяхната VM плътност с по-рано инсталирани сториджи.


Етикети: , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.