AMD и GameFly ще намалят разходите на геймърите за видео игри

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 9.05.2012, 4,030 показвания

Купувачите на AMD APU или CPU получават 20% отстъпка за нова игра от GameFly

AMD (NYSE: AMD) обяви своето сътрудничество с GameFly, Inc., с което ще даде на геймърите, използващи процесорите на компанията, по-лесен достъп до онлайн магазина на GameFly за наемане на игри за определено време. Закупилите избрани процесори (AMD A-Series APU, AMD Athlon™ II CPU, AMD Phenom™ II CPU или AMD FX Series CPU) в районите, където оперира GameFly, получават безплатно 30-дневно членство в GameFly, както и 20% отстъпка при покупката на PC игра от новия GameFly PC магазин.

Процесорите на AMD предоставят висок ниво на гейминг изживявания в среди с висока разрешаваща способност, заедно с многозадачна производителност и енергоефективност. Ускорените процесори на компанията (APU) комбинират многоядрени CPU и висококласна AMD Radeon™ графика на един чип. Процесорите AMD FX Series наскоро счупиха рекорда на Гинес за “Най-висока честота на компютърен процесор.”

Допълнителна информация

За Gamefly, Inc.

GameFly е водеща услуга за наемане на видео игри с абонамент, която позволява на своите членове да наемат една или повече игри едновременно, без крайни дати на издължаване, закъснели такси или такси за доставка. Потребителите лесно могат да избират от над 8000 заглавия за конзоли или мобилни платформи, или над 1400 игри за PC/Mac, и да управляват техните списъци с игри онлайн от уебсайта на GameFly на www.gamefly.com, от GameFly App за iOS и Android устройства, или пуснатият отскоро digital PC Client. Членовете получават игри по препоръчана поща и ги връщат на GameFly както им е удобно, с предплатени експедитори. Освен с продажби на видео игри чрез функцията “Keep” (задръж), GameFly също продава нови и използвани видео игри.

 

За AMD

AMD (NYSE: AMD) е иноватор в проектирането на полупроводникови продукти, водещ следващата ера на живи дигитални изживявания със своите AMD ускорени процесори (APUs), вградени в широка гама компютърни устройства. Сървърните продукти на AMD са фокусирани върху водещи за индустрията облачни и виртуализационни изчислителни среди. Превъзходните графични технологии на AMD намират приложение в разнообразие от решения от игрови конзоли и РС до суперкомпютри. За допълнителна информация, посетете http://www.amd.com


Етикети: , , , , , , , ,3 коментара

 1. 1 lqlqlqq // 11.05.2012 в 13:09

  ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ !

 2. 2 troll // 12.05.2012 в 10:41

  @lqlqlqq
  あなた何を言ったのですか? ?

 3. 3 miroVG // 14.05.2012 в 20:25

  文盲のない理解しない!

Коментари: