От 7 май 2012 г., Adobe Creative Suite 6 официално е в продажба

От 7 май 2012 г., Adobe Creative Suite 6 официално е в продажба

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 9.05.2012, 3,433 показвания

Официалният представител на Adobe за територията на България, фирма БиЕмДжи ООД съобщиха, че от 7 май 2012 г., Adobe Creative Suite 6 официално е в продажба


Повече информация относно Adobe Creative Suite 6

Adobe Creative Suite 6 е разработен, за да даде възможност и свобода на потребителите да създават и реализират своите идеи по най-креативния начин, както и да обедини печатното и онлайн съдържание.

Четири са основните направления, в които Adobe развива своите продукти: дизайн; уеб; видео и аудио обработка и фотография.

В новата версия Creative Suite 6 четирите основни пакета са с изцяло обновено съдържание.

Adobe® Creative Suite® 6 Master Collection – пакетът е предназначен за универсално професионално ползване. Пълен спектър от професионални средства за дизайн, уеб и видео; мощната 64-битова поддръжка и графичното хардуерно ускорение драстично подобряват ефективността на продуктите; новата версия има пълна поддръжка на най-новите уеб стандарти и дава възможност за публикуване във всякакви мобилни устройства.

Adobe® Creative Suite® 6 Design Standard – пакетът е предназначен за печатни и дигитални издания. Характеризира се със значително подобрената ефективност на Photoshop и Illustrator; улеснен процес за създаване на съдържание в Illustrator; значително подобрено управление на съдържанието в InDesign; редактиране на видео и създаване на съдържание за iPad, без да се налага научаване на друг софтуер.

Adobe® Creative Suite® 6 Production Premium – пакетът е предназначен за дизайнери, работещи в областта на видео и аудио продукцията. Характеризира се със значително подобрената ефективност на Photoshop, Illustrator и основния продукт за пакета Premiere Pro; бърз и ефективен работен процес с новия и осъвременен интерфейс на Premiere Pro; включени са и новите самостоятелни продукти Prelude и SpeedGrade за повишаване на ефективността на работа.

НОВО! Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium – предназначен за професионалисти, работещи във всички сфери на дизайна – печат, уеб и мобилни устройства. Характеризира се със значително подобрената ефективност на Photoshop и Illustrator; улеснен процес за създаване на съдържание в Illustrator; значително подобрено управление на съдържанието в InDesign; редактиране на видео, създаване на триизмерна графика и съдържание за iPad, без да се налага научаване на друг софтуер; използване на последните средства за създаване на адаптивен уеб дизайн в Dreamweaver.

В най-новата версия  обновените продукти са 11, а 2 са изцяло нови.

  • Обновени: Photoshop, Illistrator, InDesign, Dreamweaver, Audition, Premiere Pro, After Effects, Fireworks, Flash Pro, Encore, Bridge
  • Нови: Prelude, SpeedGrade

И поглед към три от основните продукти:

Adobe® Photoshop Extended – едно от най-важните подобрения в продукта е внедряването на Mercury Graphics Engine, който осезаемо спомага за бързината на работа; добавени са много интелигентни средства за редактиране на изображения; добавени са 3D контроли, които спомагат за ефективното управление на продукта, както и множество други средства и функции, улесняващи работата; изцяло обновен интерфейс.

Adobe® Illustrator ® CS6 – и тук едно от най-важните подобрения в продукта е внедряването на Mercury Graphics Engine, който осезаемо спомага за бързината на работа; добавени са нови функции за създаване на съдържание в Illustrator; новата функция Image Trace дава възможност за създаване на редактируема векторна графика бързо и лесно; изцяло нов интерфейс с възможност за настройка; 64-битова поддръжка за операционните системи Mac и Windows.

Adobe® InDesign® CS6 – добавени са множество функции и възможности за автоматично адаптиране на съдържанието при страниране; възможност за използване на различно визуално оформление, материалите, за което се съхраняват в един и същи файл; свързване на съдържание между различни документи в InDesign; и една от най-важните функции е възможността да бъдат създавани PDF формуляри с InDesign.

Creative Cloud

Включва три основни направления:

  • Услуги – с тях клиентите биха могли да използват дисково пространство в облака, да синхронизират всякакви устройства, софтуер, софтуер за създаване и управление на онлайн бизнес, софтуер за създаване на дигитално съдържание, както и множество допълнителни услуги;
  • Продукти – освен стандартните продукти за дизайн за десктоп работни станции, потребителите имат на разположение и продукти за дизайн върху мобилни устройства;
  • Общност – форуми, обучения и поддръжка от Adobe.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.