Atos и SAP задълбочават партньорството си

Atos и SAP задълбочават партньорството си

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 16.05.2012, 4,071 показвания

Атос България вече предлага всички видове услуги и решения на SAP

Atos сключи споразумение със SAP и вече предлага всички видове SAP продукти, услуги и решения на световния лидер за бизнес софтуер. Задълбоченото партньорство ще донесе добавена стойност на клиентите на Atos, които ще се възползват от доставката и внедряването на SAP решения на едно място от един доставчик. Atos е един от само трите глобални партньора (value-added reseller – VAR) на SAP.

“Партньорството със SAP ще улесни клиентите ни при реализирането на технологични проекти, тъй като вече можем да им предложим всички видове услуги и технологии на лидера при бизнес приложенията. След като станахме най-големият SAP интегратор в страната, следващата ни цел е да бъдем в България и най-големият доставчик на пълния набор от SAP услуги – от внедряването до услугите по поддръжка.” – сподели Веска Давидова, управител на Атос България.

Освен глобален VAR партньор Atos е SAP Global Services партньор и SAP-сертифициран доставчик на хостинг услуги и управление на приложения. Atos разполага със седем глобални центъра, от които доставя услуги за управление на приложения за SAP решения. В България компанията е представена от висококвалифициран екип с дългогодишен опит и дълбоки индустриални познания.

Глобалната VAR програма на SAP има високи критерии за включване – широко географско присъствие на компанията, дългогодишен опит като доставчик, богат диапазон на предоставяни услуги, както и високи обороти от реализиране на SAP решения.

За Atos

Atos е международна компания за ИТ услуги с годишни приходи през 2011г. от 8.5 милиарда евро и 74 000 служители в 42 държави. Компанията е резултат от сливането на 1 юли 2011 г. на Atos Origin и Siemens IT Solutions and Services.
На своите клиенти по целия свят Atos доставя високотехнологични транзакционни услуги, консултиране, системна интеграция и управлявани услуги. Фокусът на компанията е върху бизнес технологиите, които са двигател на прогреса и помагат на организациите да създадат компании на бъдещето. Atos е световният ИТ партньор на Олимпийските игри и е включен в Paris Eurolist Market. Atos оперира под следните търговски марки: Atos, Atos Consulting, Atos Worldline и Atos WorldGrid.
За допълнителна информация: www.bg.atos.net

 

За SAP

Като пазарен лидер при софтуерите за бизнес приложения, SAP (NYSE: SAP) помага на компании с различни размери и от всички индустрии да управляват по-добре бизнеса си. От офиси до заседателни зали, от складове до магазини, от стационарни до мобилни устройства, SAP позволява на хора и организации да работят по-ефикасно заедно и да използват бизнес информацията по-ефективно, за да водят пред конкуренцията си. SAP приложенията и услугите помагат на повече от 190 000 клиенти да реализират печалба, непрекъснато да се адаптират и да се разрастват устойчиво.
За повече информация: www.sap.com


Етикети: , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.