OCZ обявиха Agility 4 SSD

OCZ обявиха Agility 4 SSD

В раздел: Новини от на 30.05.2012, 3,785 показвания

След анонсът на моделите от серия Vertex 4, OCZ са готови и с ново поколение устройства от по-бюджетно ориентираната моделна линия Agility. Става дума за новите OCZ Agility 4 SSD, които също ще се възползват от възможностите на контролера Indilinx Everest 2 и ще предложат обеми между 64 GB и 512 GB.

Новите устройства SSD Agility 4 въвеждат и употребата на синхронна MLC NAND Flash памет при серията Agility. Това, в комплект с използването на 25nm технология за производство ще позволи на Agility 4 да предложи още по-бързи скорости на трансфер и високо ниво на цялостно представяне. Ето и обявените скоростни показатели на новите Agility 4:

Макар и малко по-бавни от Vertex 4, новите Agility 4 все пак ще предложат доста приятни скорости на последователно четене и запис, както и IOPS. Традиционно 64 GB модел е най-бавен от цялата фамилия, а по-големите 256 GB и 512 GB модели освен най-голям капацитет ще предложат и най-високи скорости на трансфер и IOPS. Обемът на кеш памет варира до максималните 1 GB, а цените на различните варианти на Agility 4 все още не са обявени.


Етикети: , , , , ,Коментари: