Пишете с помощта на светлината на новата соларна клавиатура на Logitech за Mac, iPad и iPhone

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 30.05.2012, 4,373 показвания

Можете да превключвате между три Apple устройства само с един бутон

Днес Logitech обяви разширението на своята линия от соларни предложения с новата Logitech Wireless Solar Keyboard K760 за Mac, iPad и iPhone. Като продължение на соларната серия на Logitech, която започна с Logitech Wireless Solar Keyboard K750 и продължи с Logitech Solar Keyboard Folio за iPad, новата клавиатура добавя Bluetooth свързаност и възможност за лесно превключване. Тя позволява да присъедините множество устройства едновременно и бързо да превключвате между тях само с натискането на бутон.

“Лаптопите, смартфоните и таблетите са незаменими – в работата, и за игра, “каза Денис Павилар,вицепрезидент по практичен дизайн. “И тъй като устройствата на Apple заемат централно място на този пазар, Logitech се посвети на подобряването на взаимодействието с тях. С опростеното си слънчево зареждане, познатото Mac разположение на клавишите и удобен дизайн, Logitech Wireless Solar Keyboard K760 ще привлече потребителите на Apple по цял свят.”

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 е стилна и компактна, като има вградени соларни клетки за максимално опростено зареждане. Благодарение на нейната лесно превключваща се Bluetooth свързаност можете да присъедините до три устройства и да превключвате между тях, без да се свързвате наново. Това означава, че можете да пишете на своя Mac и да се прехвърлите на своя iPad или iPhone – както и обратно – просто с натискането на един бутон.

Перфектното допълнение към вашето Apple устройство, Logitech Wireless Solar Keyboard K760 е с тънък, минималистичен дизайни специфични клавиши за Mac, включващи Command, Brightness, Eject и др. Уникалният вдлъбнат дизайн на клавишите осигурява по-комфортно и тихо писане и предлага по-висока скорост, и прецизност в сравнение с писането на екранна клавиатура.

Със своята щадяща околната среда PVC-free конструкция, кутия, която напълно подлежи на рециклиране и вградени соларни клетки за зареждане,тази клавиатура е проектирана да минимизира отпечатъка върху природата. Подобно на съществуващите соларни клавиатури на Logitech можете да зареждате и тази при всякаква светлина – слаба или изкуствена, в затворени помещения или навън. С пълен заряд клавиатурата работи минимум три месеца – дори в пълна тъмнина (при средна употреба по осем часа на ден).

Цена и наличност
Logitech Wireless Solar Keyboard K760 се очаква в Европа през юли 2012 г. на препоръчителна крайна цена от €79.99. За повече информация посетете www.logitech.com.

За Logitech
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).


Етикети: , , , , , , , ,3 коментара

 1. 1 kovandzhiev // 01.06.2012 в 16:07

  Лаптоп със соларни батерии това ще е следващата стъпка задната страна на дисплея е на практика не използваема площ,свободна там могат да бъдат разположени спокойно.

 2. 2 UPGRADE // 02.06.2012 в 23:41

  Сетили са се вече. Споко. Ами не му е дошло времето за масовост.

 3. 3 required // 03.06.2012 в 12:06

  @kovandzhiev
  @UPGRADE
  LOL

Коментари: