Изберете свежа нова визия с VAIO E серия 14P от Sony

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 8.06.2012, 7,266 показвания

 

Стилен лаптоп с цветни акценти за ежедневна мултимедийна работа с компютър

  • Нов wrap дизайн с цветен кант в различни разцветки
  • Насладете се на ясен и силен звук с xLOUD
  • Dolby Home Theatre V4
  • Клавиатура с подсветка и голям мултифункционален  тъчпад
  • До 7 часа работа на батерия, хибридна графична карта и функция  Бързо събуждане ( Rapid Wake + Eco )

 

Това лято всеки може да изрази своя личен стил с новия лаптоп VAIO серия E 14P – 14″ (35.5-см) от Sony, който ще ви достави несравнимо удоволствие от ежедневната работа с компютър.

У дома, в учебното заведение или в най-близкото кафе, новият лаптоп VAIO E серия се отличава със своя нов “wrap” дизайн с цветни акценти. Трите свежи цвята – бял, черен или розов се подчертават от допълнителния цветен кант по ръба на тялото, капака, тъчпада и клавиатурата на лаптопа. Шикозният вид се подсилва още повече от алуминиевия панел над говорителите.

Клавиатурата с отделени бутони е снабдена с подсветка, за да можете да пишете комфортно дори и в затъмнена среда. Тя се активира от сензор за околното осветление, който освен това управлява яркостта на екрана, за да се получи оптимален комфорт при работа.

Големият мултифункционален тъчпад предлага достатъчно повърхност за по-лесна работа, а също така ви предоставя и интуитивно управление с няколко движения. Имате достатъчно място, за да браузвате страници, да редактирате снимки и да вършите много други неща, само с движение на два пръста – нагоре-надолу, наляво-надясно, увеличаване и завъртане.

Видео чатовете вече са по-ясни и контрастни с вградената HD уеб камера с технология ‘Exmor for PC’. Приятелите и близките ви ще могат да ви видят с по-отчетливи детайли, по-висок контраст и по-наситени цветове, дори в условия на слабо околно осветление, при което другите уеб камери биха предоставили замъглени изображения.

Новият VAIO серия E 14P с лекота ви предоставя чист, кристален звук, пасващ идеално на красивата му визия. Наличнa само при Sony, технологията xLOUD усилва звука без изкривяване и можете да се радвате на впечатляващ звук на филми и игри. Или пък превключете на Dolby Home Theatre V4 за наситен звук като в кинозала – независимо дали слушате през вградените говорители, през външна озвучителна система или на слушалки.

 

На работното ви място или през свободното ви време, интелигентните характеристики за пестене на енергия на VAIO E серия  ви предоставят повече време без захранване от мрежата. С живот на батерията до 7 часа1, ще имате възможност да си водите бележки по време на лекции през деня, последвани от сърфиране или общуване в социалните мрежи в късните вечерни часове без да зареждате компютъра.

Хибридната графична карта използва отделен процесор за натоварващи приложения като игри или редактиране на видеоклипове и снимки. За по-малко интензивните задачи, VAIO автоматично изключва процесора на видеокартата, за да пести заряда на батерията. Издръжливостта се удължава още повече от ефикасния VAIO дисплей и икономичните процесори, плюс вграденото оптично устройство, което се изключва до нулева консумация на енергия когато не ви е нужно.

Нямате време за губене? С новата функция “Бързо събуждане ( Rapid Wake + Eco ) сте готови за действие за секунди. Този режим за пестене на енергия поставя вашия VAIO в режим на “сън” с минимална консумация на енергия, като запазва всичките ви данни до десет дни2. Веднага щом отворите капака на лаптопа, той се стартира за секунди и извежда всички ваши файлове точно както сте ги оставили.

Не се притеснявайте, ако батерията на телефона ви пада, докато сте в движение. VAIO действа като удобно зарядно устройство за вашия смартфон ‘по всяко време’, ако наблизо няма контакт на електрическата мрежа. Просто включете телефона си с USB кабел, за да го заредите – дори когато лаптопът е изключен или е в режим sleep.

С VAIO E серия подреждането, редактирането и споделянето на вашата мултимедийна колекция е още по-голямо удоволствие. Включен в софтуерния пакет като подарък, PlayMemories Home от Sony ви позволява лесно да редактирате своите снимки и видеоклипове, като прави създаването на домашни филмчета и дори на 3D съдържание по-лесно от всякога.

Можете да внесете още повече стил в своя VAIO с пасващи по цвят Bluetooth мишка или калъф от специални материали. Новите лаптопи от Е серия 14P ще са налични на пазара през м. Юни 2012г.

 

1 Действителният живот на батерията ще зависи от вашата хардуерна и софтуерна конфигурация. Данните са осигурени от тест за производителност: MobileMark 2007.

2 Животът на батерията в режим Sleep е различен в зависимост от конфигурацията и условията на работа като размер на инсталираната системна памет, оставащ заряд на батерията и настройки за USB зареждане.

 

Информация за Sony:

Sony е водеща компания, новатор в производството на аудио и видео продукти, комуникационни и информационни технологии както за потребителския, така и за професионалния пазар. Sony е известна със своите аудиовизуални продукти като LCD телевизори с висока разделителна способност BRAVIA, цифрови фотоапарати Cyber-shot, видеокамери Handycam, цифрови огледално-рефлексни фотоапарати “α” (произнася се „Алфа”), и Walkman MP3 плейъри, както и със своите лаптопи VAIO и професионална телевизионна техника с висока резолюция (HD), чийто флагман е XDCAM HD. Предлагайки цялостен цикъл от създаване до възпроизвеждане HD съдържание и със своите подразделения за електроника, музика, снимки, игри и онлайн съдържание, Sony е една от водещите в света компании в сферата на цифровите развлечения, с приблизително 170 000 служители в цял свят.






Етикети: , , , , ,



Коментари: