Новата MMO геймърска мишка G600 от Logitech ви дава пълен контрол

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 14.06.2012, 5,907 показвания

Logitech представи програмируема, 20-бутонна мишка, предлагаща
супер точност по време на дългите игрови сесии

Днес Logitech представи последното попълнение на популярната си G-серия от геймърски продукти: MMO геймърската мишка Logitech G600, която може да бъде индивидуално персонализирана. Тя е лесна за използване и е специално разработена за massively multiplayer online (MMO) геймъри. Мишката разполага с 20 бутона – включително 12 бутона за палеца, разположени в групи по шест върху прецизно проектиран панел – всичките лесно достъпни за бърза игра и лесна навигация без нужда от местене на погледа.

Със своите три профила по подразбиране – два за MMO игри и един за обща игра – тя е настроена за оптимална употреба веднага щом я извадите от кутията, без нужда от драйвери. В допълнение, G600 има G-Shift функция, която лесно дублира броя на действията, които можете да извършите с всеки бутон, което ви дава пълен контрол в любимата ви MMO. Както при всички продукти от G-серията, бутоните са програмируеми, така че можете да създадете собствени команди, да ги съхраните във вградената памет на мишката и да ги извиквате с едно натискане. Изваяната ѝ форма удобно поддържа ръката ви по време на дългите игрови сесии.

„Logitech G600 MMO Gaming Mouse е резултат от интензивни, реални тестове с опитни MMO геймъри,” каза Марк Старет, старши мениджър за глобални продукти в Logitech. “Безбройните часове изследвания се превъплътиха в дизайна на нашия панел за палеца, за да сме сигурни, че той е максимално удобен и лесен за използване. Хората ще усетят разликата в бутоните – те са изваяни по начин, който помага за намаляване на умората при кликване и избягване на погрешните натискания, така че да можете да играете с по-голяма прецизност, колкото дълго пожелаете.”

RGB подсветката на панела за палеца подлежи на пълна персонализация с повече от 16 милиона цветови комбинации, с помощта на които можете лесно да идентифицирате текущия игрови профил. Светлината може да бъде настроена да свети непрекъснато, да пулсира, циклично да се променя или да се затъмни след зададен от потребителя период на неактивност.

„Тази мишка на Logitech е една от най-добрите – не само защото въплъщава нашите виждания в дизайна,” каза Хал Ханлин, продуцент на Rift. „Има толкова много начини да пазите позицията си в Rift, разликата между това да защитавате зона или да поемете към гроба може да се измерва в секунди. С всички G-бутони на разположение определено имате предимство.”

 

Цена и наличност

Logitech G600 MMO Gaming Mouse се очаква в Европа в началото на юли 2012 г. на препоръчителна крайна цена от €79.99. За повече информация посетете www.logitech.com.

 

За Logitech
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).


Етикети: , , , , ,4 коментара

 1. 1 S.Kordev // 16.06.2012 в 13:35

  Странно, някакси ми изглежда познато

 2. 2 asasas // 16.06.2012 в 14:29

  изглежда ужасно :D

 3. 3 labira // 16.06.2012 в 22:14

  @S.Kordev Ти какво очакваш бе пич? Като се замислиш, нямат много опции за направата на ММО мишка освен подобна на НАГАТА…
  Мен лично ми харесва какво са постигнали. Разположението на бутоните и това, че са под наклон ще ги направи много удобни и времето за свикване ще падне драстично, сравнено с нагата :)

 4. 4 labira // 16.06.2012 в 22:15

  Само ме притеснява, че изглежда малко малка като форма. Трябва на живо да се види и пипне, но това може би ще й е недостатъка.

Коментари: