Starcraft II ще излезе до средата на следващата година?!

Starcraft II ще излезе до средата на следващата година?!

В раздел: Новини от на 10.11.2009, 2,895 показвания

Вече на всички ни е станало ясно, че Blizzard не бързат да пускат новите си творения без да са ги довели до почти пълно съвършенство. На всичкото отгоре са особено не словоохотливи по повод на разработките си докато не стигнат почти финален вариант. Е, добрата вест в случая е, че изглежда разработката на новият Starcraft II е “на финлната права” и вече от тук-там “изтича” по малко информация за плановете на компанията по отношение на новият им шедьовър (не се съмнявам, че ще е такъв).

Този път информацията идва от доста високо равнище – според шефа на Blizzard – Майк Морхайм (Mike Morhaime) дългоочакваната втора версия на Starcraft ще излезе на пазара в средата на следващата година в периода март-юни (втората четвърт на 2010). Тази информация е била изнесена вчера на Activision Blizzard Quarterly Conference. Според източника, разработката на играта навлиза във финална фаза и до края на годината ще има официална бета версия.

Според screenshot-ите визията на играта е на ниво, а за геймплея не смея и да мечтая имайки предвид първата версия на играта и безсънните нощи прекарани в игра преди десетина години ;).

ss_preview_PvT_Phoenix.jpg

ss_preview_PvZ_MarSara.jpg

ss_preview_ZergQueen_eggs02.jpg

ss_preview_PvT_Buildings.jpg

ss_preview_TvP_Sharkuras.jpg

Източник – EuroGamer.net


Етикети: , , , , ,


Един коментар

  1. 1 Радо // 10.11.2009 в 21:35

    Ами за мен графиката вече изглежда поостаряла. Хайде, да го кажем демодирана. До колкото си спомням първите клипове излязоха още по времето на DX9, така че ми е любопитно какво ще излезе.