Лаптоп Asus и таблет Prestigio Multipad 7070 само за 849 лв.

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 20.06.2012, 6,118 показвания


Хипер мобилен за лятото на страхотна цена! Вземи лаптоп и таблет само за 849 лв. (пакетна цена). Пакетът включва лаптоп Asus + таблет Prestigio Multipad.

Лаптопът Asus е модел, който притежава всичко онова, от което се нуждае един съвременен човек. Отличава се с елегантно излъчване, изчистена линия и много стил! Изпълнява безупречно всички задачи от ежедневието, независимо дали се използва вкъщи, на работа или сред природата. Подходящ е за офис приложения, интернет, музика и филми. Клавиатурата е удобна за писане и лесна за почистване и надписана на български. Работи с двуядрен енергоспестяващ процесор AMD X2 C-60. Екранът е 15.6” LCD с технология. Графичната му карта осигурява завидно качество на изображенията и визуалните ефекти.

Таблетът на Prestigio е с дебелина само 10 мм. и тегло 300 грама. Като усещане, устройството се приближава до електронните книги – леко и удобно за държане, а с вградената стойка можете да поставите машинката под удобен за вас ъгъл без да се загрозява дизайна или да се удебелява.

Повече за промоцията Лаптоп Asus и таблет Prestigio Multipad 7070 само за 849 лв…


Етикети: , , , ,Коментари: