LG пуска на пазара най-ярките преносими LED проектори

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 18.07.2012, 3,710 показвания


Моделите от сериите PA70G и PB60G позволяват осветеност до 700 ANSI лумена, а Intel WiDi гарантира удобна безжична връзка с лаптоп


LG Electronics представя в световен мащаб новите преносими LED Smart проектори. Моделите се характеризират с удивително ясна и чиста картина, богат набор от функции и атрактивен дизайн.

Серията PA70G на LG предлага впечатляващите за категорията си 700 ANSI лумена яркост. Невероятната чистота на картината се постига от високата разделителна способност WXGA (720р) и контрастното съотношение 15 000:1. Качеството на възпроизвежданото изображение от моделите от серията не се влошава с времето. При експлоатация на устройствата по 4 часа на ден LG гарантира 20 години безпроблемно използване.

Забележителното подобрение, което отличава новата серия PA70G от предходните модели на LG, е технологията Intel Wireless Display (WiDi). Тя позволява осъществяването на безжична връзка между проектора и лаптоп. Така моделите се превръщат в безценно предимство в сферата на бизнеса, образованието, изкуството и забавлението. USB портовете са допълнително удобство, което улеснява свързването с други устройства.

Като допълнение проекторите комбинират 3W+3W вградена стерео озвучителна система с природосъобразен дизайн. Именно иновативният и стилен външен вид им спечелва международната награда за продуктов дизайн red dot design award за 2012 г.

LED моделите от серията PB60G на LG пък са най-тънките и компактни преносими проектори на пазара. Те са достатъчно малки, за да се поберат в джоб и да се използват навсякъде и по всяко време. Проекторите от серията, които ще бъдат на пазара в най-скоро време, са поредният успешен продукт в увеличаващото се портфолио дизайнерски предложения на LG.

“В LG ще продължим да влагаме необходимите енергия и средства, за да откликнем с най-добрите продукти на променящите се нужди на нашите потребители. В същото време ще направим всичко възможно да запазим лидерството си на пазара, като постоянно гарантираме перфектно техническо изпълнение и изключителен дизайн”, каза Йонг-ен Ким, директор отдел “Маркетинг” на подразделение “Проектори” в LG Electronics Home Entertainment Company.

Новите проектори на LG ще бъдат представени на пазара през месец август тази година.

Серия PA70G – технически характеристики:
– WXGA (1280х800)
– 700 ANSI лумена
– 30 000 часа живот на лампата
– 15 000:1 контрастно съотношение
– Intel WiDi (само за модела PA72G)
– USB Host (DivX, MP3, снимки)
– File (Office) Viewer
– 3W+3W стерео говорители (вградени)
– Екологичен дизайн (не съдържа живак)
– Дистанционно управление

Серия PB60G – технически характеристики:
– WXGA (1280х800)
– 500 ANSI лумена
– 30 000 часа живот на лампата
– 15 000:1 контрастно съотношение
– Intel WiDi (само за модела PB62G)
– USB Host (DivX, MP3, снимки)
– File (Office) Viewer
– 1W+1W стерео говорители (вградени)
– Екологичен дизайн (не съдържа живак)
– Дистанционно управление

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. Компанията има 117 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning & Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 49 милиарда щатски долара (54,26 трилиона корейски вона) към края на 2011 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. За повече информация: www.lge.bg


Етикети: , , , ,Един коментар

  1. 1 Cucumber // 23.07.2012 в 05:18

    Страхотно!

Коментари: