Logitech Touch Mouse M600 е достъпна за българските хай-тек фенове

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 26.07.2012, 5,172 показвания

Новата мишка ви позволява да почуквате, скролирате и сърфирате, все едно това е втората ви природа

Водещият световен производител на мишки, разкри Logitech Touch Mouse M600 – мишка, която притежава чувствителна на допир повърхност, която ви позволява да навигирате интуитивно с пръсти.

“Хората израстват, свикнали да използват жестове с върха на пръстите, за да навигират на своите смартфони и таблети,” каза Тод Вокър, бренд мениджър в Logitech. “Всъщност за много хора тези жестове са се превърнали във втора природа. Logitech Touch Mouse M600 отразява тази революция в начина, по който взаимодействаме с цифровия свят и пренася на компютъра естествените и интуитивни движения.”

С Logitech Touch Mouse M600, можете да скролирате, почуквате и сърфирате, докато върховете на пръстите ви си почиват върху мишката. Със своя модерен дизайн, заоблени краища и проектираните за удобство извивки, чувствителната на допир мишка се чувства удобно в ръката и изглежда добре, независимо къде използвате лаптопа си.

Софтуерът Logitech Flow Scroll осигурява плавно скролване, подобно на скролването на вашия любим смартфон. Плъзнете пръста си по чувствителната на допир повърхност, за да се насладите на мигновено, продължително и свободно скролиране в уеб страниците.Уникалната форма на мишката е проектирана така, че да я чувствате чудесно, докато вършите най-честите задачи – насочване, кликване и скролване. Тя е идеален избор за хора, които си служат с дясна или лява ръка, със зони за кликване, които лесно могат да бъдат пренастроени с помощта на софтуера Logitech SetPoint. В допълнение Logitech Touch Mouse M600 включва миниатюрния Logitech Unifying приемник, който може да свърже до шест съвместими мишки и клавиатури чрез един USB порт. Добавете клавиатура, превключвайте между няколко мишки, смесвайте и подбирайте, докато постигнете своя начин на живот, без да се налага да сменяте приемници или да жертвате друг USB порт.

Със своите гладки крачета, усъвършенствано оптично проследяване и върховна лекота при използване, тази мишка е всичко, което очаквате от Logitech, а и повече.

Logitech Touch Mouse M600 попадна в списъка с отличени на наградите CES Innovations 2012 Design and Engineering в категория “Компютърна периферия”.

Цена и наличност
Logitech Touch Mouse M600 е вече налична в България, на препоръчителна крайна цена от 139 лв. За повече информация, моля посетете www.logitech.com или нашия блог.

За Logitech
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).


Етикети: , , , , ,3 коментара

 1. 1 s // 29.07.2012 в 20:39

  stava li za starcraft :P

 2. 2 hollowman0 // 08.08.2012 в 08:18

  Не, само за CS :D

  “Със своите гладки крачета“
  Това как да го разбираме, другите мишки сякаш са с грапави крачета !?

 3. 3 Георги // 08.08.2012 в 13:49

  Лудница !

Коментари: