Game Dev Summit Bulgaria 2012 – за игрите сериозно!

Game Dev Summit Bulgaria 2012 – за игрите сериозно!

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 17.08.2012, 7,085 показвания

Годишната конференция за разработка на игри ви среща очи в очи с някои от най-талантливите унищожители на вашето свободно време – авторите на компютърни, видео, конзолни, уеб-базирани и мобилни игри!

Как се програмира игра? Как се създава нова вселена и анимират героите в нея? Кои са игрите на бъдещето? Какъв е приносът им към дигиталния климат в България и ЕС? Ще припознаят ли европейските институции гейм индустрията като важен за икономическото развитие  на общността приоритет и ще започне ли публичното му финансиране? Къде в България човек може да научи как се правят игри и да намери професионална реализация в тази сфера? Къде се играят игрите, които създават българските студия? С очаквани приходи от $ 67 милиарда за 2012г. (и $ 82 милиарда през 2017г.) гейм индустрията е най-динамично развиващият се през последните 20 години сектор на развлекателния бизнес. Кои са най-горещите теми в него днес?

Отговорите на тези въпроси, както и множество лекции с участието на водещи фигури в сферата на създаването на игри, дискусионни панели, презентации на професионални продукти, няколко приятни изненади, които ще видите на място и разбира се – забавления, ви очакват в програмата на Game Dev Summit Bulgaria 2012.

Освен специалните гости, тази година конференцията за разработка на игри събира на едно място представители на най-големите български (или работещи в България) студия и дава възможност за директен контакт с постоянно нарастващото общество на гейм дивелъпърите у нас. Програмата на Game Dev Summit Bulgaria 2012 е ориентирана както към професионалисти, така и към хора, които обичат игрите, искат да надникнат в кухнята на тяхното създаване, желаят да превърнат любимото си хоби в професия или просто да научат повече за развлекателния бизнес, който накара музикалната и кино индустрия да позеленеят от яд.

Oчакваме ви с чудесно настроение и ясно намерение: да поговорим серизно за игри!

За да се запознаете с условията за участие и регистрация на конференцията, моля заповядайте тук.

„Ранните пилета” могат да закупят своя билет за пълен достъп до програмата на конференцията до 31 август 2012г. срещу 90 лв, а първите 30 регистрирали се студенти получават специална цена от 70лв. От 1 септември 2012г. можете да се сдобиете с full pass срещу 120 лв.

Game Dev Summit Bulgaria 2012  е част от официалната програма на ОN! Fest 2012.

Организатори на събитието са Гейминг Ентъртейнмънт ООД и Агенция Булгарреклама, с генералната подкрепа на Autodesk и Нов Български университет.

Game Dev Summit Bulgaria 2012 – 2224 септември, зала Витоша, Интер Експо Център – София.

 


Етикети: , , , , ,Един коментар

  1. 1 JZ // 06.09.2012 в 06:26

    Тея от Гейминг и Бул си вярват доста с тези цени. Разбирам да е 20 лева човек да дойде но в тая криза най-много някой несъвестен тип да отиде да гледа BG девелопърите.

    Аз премиера на живо немога да гледам камо ли някави си no-lifers при това за 120 лева….

    Слезнете от небето плс.