ASUS представя ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II TOP и GTX 650 DirectCU TOP

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 13.09.2012, 5,521 показвания

Видео картите пристигат с 28-нм архитектура, графични процесори от TOP семейството, подобрено охлаждане, стабилност и производителност

Видео картите ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II TOP и GeForce GTX 650 DirectCU TOP разширяват гамата от опции за клиентите, които търсят графичен ъпгрейд или сглобяват новата си конфигурация. Освен атрактивна цена, сред предимствата на новите карти са NVIDIA 28-нанометровата GPU технология, съвместимост с DirectX 11 и много ексклузивни приложения от ASUS. И двете карти използват графични процесори от TOP сериите за по-добро представяне и овърклок, както и подобрено DirectCU охлаждане. Системата за дигитално регулиране на волтажа DIGI+ VRM и Super Alloy Power компонентите допринасят за по-голямата издръжливост и удължен живот, докато приложението GPU Tweak улеснява настройката на картата. В резултат двете нови карти се превръщат в изкусително предложение за тези, които искат да влязат в 28-нанометровата GPU ера, без да харчат много пари.Изключително представяне с TOP графичните процесори

Видео картите от семейството на ASUS TOP са със специално селектирани графични процесори, които гарантират по-добро представяне. Процесорите са подбрани с цел по-голям овърклок толеранс, а печатната платка и компонентите на захранването са подлагани на стриктни стрес тестове и тестове за топлина. GeForce GTX 660 DirectCU II TOP е с фабрично овърклокнато ядро на 1137MHz, или със 104MHz (10%) по-бързо от референтните варианти. GeForce GTX 650 DirectCU TOP предлага ядро на 1215MHz, или със 157MHz (14,8%) над референтния модел. И в двата случая геймърите получават допълнителни фреймове в секунда от самото начало, без допълнителни усилия.

Охладителната система DirectCU с редукция на шума за двата модела
GeForce GTX 660 DirectCU II TOP и GeForce GTX 650 DirectCU TOP използват иновативната система за охлаждане ASUS DirectCU, изградена от изцяло медни, сплескани тръби, които взаимодействат директно с графичния процесор. Двойно по-голямата площ на разсейване при GeForce GTX 660 DirectCU II TOP води до незабавно увеличаване на производителността. И двете карти работят до три пъти по-тихо и с около 20% по-добра охладителна ефективност от референтните.

Прецизната настройка на волтажа увеличава производителността, надеждността и живота
Двата нови модела ще позволят на по-голяма група геймъри и PC потребители да се възползват от подобрената стабилност и възможност за овърклок чрез подсилените Super Alloy Power компоненти и ексклузивната технология ASUS DIGI+ VRM за дигитална модулация на напрежението. Широкият диапазон на настройка на волтажа гарантира 15% по-добра ефективност, 30% по-ниски нива на шума от захранването и 2 пъти и половина по-дълъг живот спрямо референтните продукти. Super Alloy Power компонентите използват дросели с бетонни сърцевини за елиминиране на бръмченето, дори при максимално натоварване, а кондензаторите са с гарантиран живот от 50 000 часа, което е повече от два пъти над живота на масовите, като всичко това остава на изключително атрактивна цена.

Достъпен и интуитивен графичен тунинг за всички
Тъй като видео картите на ASUS винаги предлагат и допълнителни възможности, GeForce GTX 660 DirectCU II TOP и GeForce GTX 650 DirectCU TOP пристигат с приложението за прецизна настройка GPU Tweak. С интуитивния интерфейс потребителите с лекота могат да контролират скоростта на ядрото и паметта, както и настройките на вентилаторите и волтажа.

Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, Eee Box и персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и мобилни телефони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 3886 награди през 2011, а благодарение на Eee PC е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 11 000 служители в света и разполага с инженерен екип от 3100 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са 11.9 млрд. щатски долара.


Етикети: , , , , , ,Коментари: