Logicom e новият партньор на MSI за България

Logicom e новият партньор на MSI за България

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 13.11.2009, 4,460 показвания

logicom_msi_logo

От 3-ти ноември Logicom е новият партньор на MSI за територията на България. От началото на месец ноември  може да намерите широка гама от компоненти на този водещ световен производител в продуктовата листа на Logicom. С това Logicom затвърждават стремежа си да обогатяват порт фолиото си с качествени продукти. Гамата на предлаганите от Logicom продукти на MSI включва:

 • Дънна платки

  MSI e един от най-големите в света разработчици и производители на висококачествени дънни платки и графични карти. Фирмата непрекъснато внедрява най-новите върхови технологии и предлага най-добрите и качествени продукти на своите клиенти. Дънните платки на MSI редовно печелят награди на специализираните изложения по света, и признание на уважавани компютърни медии. Отскоро MSI използва т.нар. Green Power Design, комбинация от енергоспестяваща и високопроизводителна технология.

 • Графични карти

  Всяка графична карта на MSI предлага висока производителност и стабилност при изключително качество. Тези карти, проектирани да оставят у потребителите високо удовлетворение, печелят многобройни награди и препоръки от специализираните медии. Разработчиците от MSI непрекъснато подобряват хардуера и софтуера, за да доставят на геймърите най-качествените образи и сцени в триизмерните игри. Като доказателство за водещата си позиция на пазара, MSI за първи път внедри Hybrid Freezer – охлаждаща система от високо ниво.

 • Полуготови мултимедийни системи и неттопи

  За нуждите на различен тип потребители, MSI произвежда серии от качествени, ефективни и стилни barebone продукти. Серията Media Live е предназначена, да бъде сърцевината на домашният медиен център. Потребителите могат да се наслаждават на различни мултимедийни приложения, без да включват компютърната системата.MSI произвежда също така и серииите Nettop и All-in-One LCD PC за обикновени компютърни потребители. Wind Nettop е мини barebone, който спестява до 90% енергия и има ниско ниво на шум – само 30dB. Използва се водеща технология с вграден Super-Multi DVD устройство. Wind Nettop е най-евтината серия сред подобни конкурентни на пазара. All-in-One LCD PC разрешава проблема с недостатъчното пространство и революционизира начина на въвеждане на информация.

 • Потребителска електроника

  MSI непрекъснато обновява продуктовата си линия, като пуска на пазара перфектни периферни устройства. Наскоро се появиха различни видове твърди дискове, флаш памети, MP3 плеъри, портативни мултимедийни плеъри, фото рамки и вело компютри. Първата в света автомобилна AVOD система е елегантна и с богати възможности, решение за забавление на пътниците в автомобила с до 12 автономни канала, достъпни от всяко пасажерско място.

 • Сървъри

  MSI произвежда серия от стандартизирани дънни платки, както и различни аксесоари за влагане в работни станции или Intel базирани сървъри. Продуктите поддържат dual-core и quad-core процесори, осигуряващи висока производителност и надеждност. Изключително добрите показатели и възможността за разширяемост правят лесно изграждането на стабилна и защитена работна платформа. В допълнение компонентите са тихи, пестят енергия, и имат впечатляващ дизайн.

MSI e един от най-големите в света разработчици и производители на висококачествени дънни платки и графични карти. Фирмата непрекъснато внедрява най-новите върхови технологии и предлага най-добрите и качествени продукти на своите клиенти. Дънните платки на MSI редовно печелят награди на специализираните изложения по света, и признание на уважавани компютърни медии. Отскоро MSI използва т.нар. Green Power Design, комбинация от енергоспестяваща и високопоризводителна технология.


Етикети: ,


Коментарите са забранени.