Новите продукти на Logitech правят взаимодействието с вашите Apple устройства още по-удобно

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 12.12.2012, 5,840 показвания

Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard и Logitech Wireless Rechargeable Trackpad добавят светлина и докосване към устройствата на Apple

Днес Logitech обяви разширяването на своята Mac линия с два нови продукта: Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard за Mac, iPad и iPhone и Logitech Rechargeable Trackpad за Mac. Всеки от продуктите носи нови измерения в начина, по който навигирате и контролирате любимите си Apple продукти. Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard предлага технологията Logitech Easy-Switch – подобно на популярната Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 – така че можете лесно да преминете от писане на имейл на вашия Mac към водене на бележки на вашия iPad или писане на отговор на текстово съобщение на вашия iPhone, просто чрез натискане на бутон. В допълнение, Logitech Rechargeable Trackpad ви дава целия набор от мултитъч жестове, поддържани в Mac OS, върху гладка стъклена повърхност.

“Новите продукти на Logitech надграждат това, което хората обичат в своите Mac-ове, iPad-и и iPhone-и, като ги правят дори по-удобни и лесни за използване.,” каза Майк Кълвър, вицепрезидент по развитието на марката за потребителски компютърни платформи в Logitech. “Продължавайки историята на Logitech за предлагане на висококачествени продукти, клавиатурата и тракпада притежават интелигентен дизайн, който допълва вашите Apple устройства, както и умни възможности за управление на енергията.”

Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard
Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard може да се свързва с до три Apple устройства едновременно, а стандартното Mac разположение включва познатите клавиши Command, Brightness и Mission Control™. Нейният елегантен алуминиев дизайн подхожда на стила на Apple, правейки я да изглежда точно на място до вашия Mac, iPad или iPhone.
В допълнение към атрактивния и дизайн, клавиатурата е създадена за максимално удобно използване и пестене на енергия. Ярката илюминация на подсветката на клавишите ги прави лесни за разпознаване при слаба светлина или нощем, така че можете да пишете при всякакви условия. Предчувствайки вашите нужди, клавиатурата включва подсветката, когато ръцете ви се доближат до нея и автоматично я затъмнява или я прави по ярка в зависимост от количеството светлина в стаята.

Logitech Rechargeable Trackpad
Logitech Rechargeable Trackpad притежава мултитъч контрол, така че можете да кликвате, скролирате, прехвърляте страници, увеличавате и др. Със своя нископрофилен дизайн и гладка стъклена повърхност, тракпадът пресъздава усещането за чувствителен на допир екран. И понеже чувствителната на допир площ е по-голяма от тази на типичен ноутбук, вече е по-лесно да се възползвате от пълния набор от мултитъч жестове в Mac OS, така че по естествен начин да контролирате и достъпвате информация. Освен това, тракпадът е проектиран с вградени сензори за прецизност и е устойчив на отпечатъци от пръсти и драскотини.

В допълнение, този продукт прави нуждата от смяна на батерии спомен от миналото – той се презарежда чрез USB кабел и може да бъде използван по време на зареждане. Когато е напълно зареден, можете да работите с него един месец, за което спомага и удобния ключ за включване/изключване. Използваната безжична Bluetooth връзка ви дава свобода до 10 метра.

Цени и наличност
Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard и Logitech Rechargeable Trackpad се очакват в Европа през януари 2013 г. на препоръчително крайни цени от съответно €99.99 и €69.99.

За Logitech
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).


Етикети: , , , ,4 коментара

 1. 1 Иван // 17.12.2012 в 09:59

  Фен съм на Logitech каквото и да съм си купил тяхно винаги е било качествено !

 2. 2 Divo // 22.12.2012 в 04:42

  клавиатурата изглежда добре, но нямам тия пари. ще търся нещо по-евтино с подобен дизайн.

 3. 3 Ив // 22.02.2013 в 17:53

  Logitech произвеждат наистина едни от най-качествените аксесоари за компютри. Винаги съм била доволна от продуктите им.

 4. 4 Новите продукти на “Logitech” | e-Gamers.info // 05.03.2013 в 15:10

  […] линия с два нови продукта: Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard за Mac, iPad и iPhone и Logitech Rechargeable Trackpad за Mac. Всеки от продуктите носи […]

Коментари: