Fractal Design обявиха Arc Midi R2

В раздел: Новини от на 25.01.2013, 5,635 показвания

Много сполучливата Arc Midi на Fractal Design вече има и наследник, който носи моделно име Arc Midi R2 и предлага някои подобрения и нововъведения спрямо предшественика си. Новата Arc Midi R2 вече може да зарадва потребителя с прозорец на страничният капак, както и по-добри възможности за инсталация на 240мм водни радиатори.

Новата версия R2 също ще се предлага с три предварително инсталирани вентилатора, отново с размер 140мм и обороти на въртене 1000RPM. Страничният прозорец лишава R2 от възможността за поставяне на вентилатор и на това място, но предвидените 2х 140мм позиции на предният панел чрез подходящите перки позволяват за внасяне на достатъчно свеж въздух в интериора на кутията. На тавана на Arc Midi R2 има две позиции за 140мм перки, където можете да поставите и 240мм воден радиатор (сега вече се поддържат и по-дебели радиатори). Поставянето на 240мм радиатор е възможно и в предната част на Arc Midi R2.

Двете “клетки” за 3.5″ устройства вече са разпределени в конфигурация “3+5” (4+4 при Arc Midi), което освобождава повече пространство в предната част на кутията при премахване на 5-слотовата клетка. Наред с това е възможно алтернативно позициониране и на 3-слотовата клетка за по-гъвкаво усвояване на свободното място в интериора.

Извън няколкото промени Fractal Design не изневеряват на стила, който предлага серията Arc Midi и го запазват в голяма степен и при Arc Midi R2. Налице са 7+1 разширителни слота, почти изцяло покрита с мрежа и прахозащитна вата предна част на кутията, както и комбинацията от черен и бял цветове. Официално обявените от Fractal Design цени са както следва: $109.95; 89.95 euro; 74.95 GBP.


Етикети: ,Коментари: