Спечели Acer Iconia B1-A71

Спечели Acer Iconia B1-A71

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 8.02.2013, 5,319 показвания

През изминалия месец Ви информирахме, че Acer разширява своето портфолиото от таблети с Iconia B1-A71. Сега имаме удоволствието да Ви съобщим, че от днес стартираме едномесечна Facebook кампания, с която можете да спечелите най-новия таблет от семейството на Acer.

За целта е необходимо да посетите страницата на Acer България във Facebook и да се запознаете с правилата за участие в томболата.

Както вече знаете таблетът Iconia B1-A71 е създаден за млади потребители, за заети хора, които тъсят удобен мобилен спътник или семейства, които имат нужда от още един таблет за техните деца. Със своя 7- инчов дисплей, отговарящ на стандартния размер на страница от книга, Iconia B1 е удобен за четене, за сърфиране в интернет, за играене на игри и за гледане на видео.

Накратко:
• Супер преносим: Iconia B1 е удобен и лесен за употреба – едва 320 грама;
• Високо отзивчиво забавление: За да покачи емоционалното ниво на потребителя Iconia B1 комбинира двуядрен процесор работещ на 1.2GHz и последната версия на Android Jelly Bean;
• Бързо и безплатно медийно съдържание: Над 500 безплатни онлайн списания благодарение на Google Currents и повече от 700 000 игри и приложения предоставени от Play Store;
• Улавяй и споделяй повече: Предна камера, която ви включва в живи разговори с вашите приятели;

Iconia B1 е най-новият таблет в голямото семейство от продукти Acer и е предназначен за ежедневна употреба от съвременните изследователи на света – млади потребители или заети мобилни хора.

Не пропускайте да участвате и да спечелите Iconia B1 – неизменна и необходима част от ежедневието на всеки потребител!

За Acer
От основаването си през 1976 година Acer премахва бариерите между хората и технологиите, като помага на потребителите да изследват, създават и се развиват. В световен мащаб Acer заема 2-ро място при компютрите и ноутбуците (по данни на Gartner за 2011 г.). За Acer Group работят 8000 души по целия свят. Приходите за 2011 година възлизат на 15,7 млрд. щатски долара.


Етикети: , , , , ,Коментари: