Говори по-дълго с DURACELL

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 10.04.2013, 6,270 показвания

Вчера блогърите Гери Турийска и Никола Балов представиха USB зарядното устройство Duracell, което помага на хората да отидат отвъд енергийните предели на своите устройства. Събитието се състоя в СКЛАДА. USB зарядното устройство Duracell е проектирано така, че да посрещне енергийните нужди на хората както в дома, така и навън.

Гостите на събитието посетиха два интерактивни ъгъла, оборудвани с най-нови технологични устройства. Гери и Никола помагаха на всеки гост, докато той пробваше устройствата. Това бе моментът, в който всички установиха, че енергията на устройствата не е безкрайна. Може да стане много неприятно, когато батерията на телефона ти „падне”, точно когато спешно имаш нужда от нея. Специално създадено видео показа на гостите именно какво се случва, когато хората имат енергийни лимити и колко често нашите устройства остават без захранване.

“Аз не мога без телефона си. Когато нямам батерия на телефона, не мога да се свържа с никого, защото не помня никакви номера. Всичко е записано в контактите на устройството ми.” – каза Гери Турийска на събитието. “Откакто използвам USB зарядното устройство Duracell, не ми се налага да се притеснявам, че ще остана без батерия на телефона. Винаги съм в движение, занимавам се с различни проекти и се срещам с много хора. Затова да съм на разположение по телефона е много важно за мен.”


“Преносимото зарядно е много полезно. То може да даде на телефона, таблета или фотоапарата  ти между 3 и 5 часа допълнителна енергия”, добави Никола Балов. “За да си постоянно онлайн – да четеш любимите си сайтове в движение и да споделяш с приятели в социалните мрежи, в днешно време всяка капка допълнителна енергия за мобилния телефон действително е много ценна.”

За повече от 40 години Duracell е лидер в доставянето на енергия до хората по цял свят. Марката постоянно се развива за да отговори на най-новите технологични достижения. USB зарядното устройство Duracell дава възможност на хората да виждат, да правят и да изпитат повече. То удължава живота на любимите им устройства – от мобилни телефони и фотоапарати до преносими музикални плеъри.


Преносимо USB зареждане

Преносимите USB зарядни устройства осигуряват удобни и достъпни решения за захранване на различни устройства в движение. Те предлагат допълнително време за разговори и са съвместими със смартфони и устройства, които имат micro- или mini-USB вход.

Преносимо USB зарядно 1800 mAh
Този модел е идеален избор за притежателите на няколко устройства, защото им осигурява допълнително зареждане и компактен дизайн. Зарядното осигурява допълнителна енергия навсякъде и по всяко време.

Ключови предимства:
– Осигурява до 5 часа допълнително време за разговори със смартфони [1].
– Разполага с бутон за проверка на заряда, като това осигурява удобството да знаеш колко енергия ти остава.
– Включва Micro-USB кабел и адаптер Micro-to-Mini.

Преносимо USB зарядно 1150 mAh
Компактно и удобно решение, което зарежда устройствата в движение и ти позволява да продължиш да пишеш съобщения, да играеш и да слушаш музика, независимо къде се намираш.

Ключови предимства:
– Осигурява до 3 часа допълнително време за разговори за смартфони [1].
– Веднага зарежда всички micro- или mini-USB мобилни устройства.
– Тънък, лек и лесен за пренасяне.


Как се използва продуктът

Устройството, което ще зареждаш, може да се свърже с преносимото USB зарядно устройство чрез micro- или mini-USB кабел или чрез включения накрайник, както и чрез кабела, който устройството има.

Преносимото USB зарядно устройство Duracell се зарежда отново и отново като се свърже към USB входа на компютър, посредством осигурения кабел. Когато лампичката му светне от червено в зелено, устройството е напълно заредено и готово за употреба.

За Procter & Gamble

P&G служи на приблизително 4,6 милиарда души в цял сват, чрез своите марки. Компанията притежава едно от  най-стабилните продуктови гами  с доверени, водещи качествени марки, сред които  Pampers, Ariel, Always, Pantene, Mach3, Lenor, OralB, Duracell, Head & Shoulders, Wella, Gillette, Braun, Fusion. Общността на P&G включва дейности в приблизително 75 страни в света.  Моля посетете http://www.pg.com за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.[1] Резултатите зависят от устройството му и честотата на неговата употреба


Етикети: , , , ,4 коментара

 1. 1 дидо // 15.04.2013 в 15:27

  По-добре да си купя втора оригинална батерия.

 2. 2 Иван // 25.04.2013 в 21:33

  Не , и ако ползваш устройство на което не можеш да отвориш капака :)

 3. 3 хипстер // 05.05.2013 в 19:25

  Ми тогава, ще си купя второ устройство на което не можеш да му отвориш капака :)

 4. 4 Някакъв прост блогър // 14.05.2013 в 19:09

  от къде мога да поръчам такова устройство?

Коментари: