Thermaltake обявяват 3-то поколение необслужваеми водни охладители

В раздел: Новини от на 29.04.2013, 4,358 показвания

Компанията Thermaltake е готова да предложи на потребителите 3-тото поколение необслужваеми водни охладители за процесор Water 3.0. Предвид различните варианти на термално натоварване от страна на CPU-тата, налице ще са три модификации – Water 3.0 Extreme, Water 3.0 Pro и Water 3.0 Performer.

И трите модела разполагат с воден блок с медна основа и вградена водна помпа, по два 120мм вентилатора с голем въздушен дебит, както и радиаторна част съобразена с предназначението на охладителя. Вентилаторите са с максимален “въртящ момент” от 2000RPM и капацитет на въздушният поток от 99CFM. Най-сериозен от трите е Water 3.0 Extreme, при който водният радиатор е най-голям и ще понесе най-сериозно натоварване. Също за по-сериозни натоварвания удобен ще е и по-компактната версия Water 3.0 Pro.

При този вариант водният радиатор е с дебелина 49мм и в комбинация с двата вентилатора също ще е способен да се справи със сериозен овърклок на процесора. Последен по възможности е по-бюджетно ориентираният Water 3.0 Performer.

Наличието на два вентилатора спомага за доброто представяне и на модификацията Performer. И трите модела поддържат всички актуални процесорни платформи на AMD и Intel, включително и все още необявената официално платформа Intel Haswell.  Цените на трите модела Water 3.0 все още не са известни.


Етикети: , , , ,Коментари: