Futuremark почти готови с PCMark 8

В раздел: Новини от на 21.05.2013, 4,368 показвания

Успешната серия пълен компютърен бенчмарк на Futuremark с име PCMark е на път да посрещне своята най-нова версия в лицето на PCMark 8. От компанията са почти готови с разработката и очакват PCMark 8 да се появи до края на второто тримесечие на годината т.е. до края на месец юни. Ето какви ще са новостите:

  • Тест на батерията при мобилни устройства – ще е възможно замерване на издръжливостта на батерията чрез тестовете от пакета, както и ще може да се върти постоянно един и същи тест докато батерията издържи и така да се симулират по-точни тестови условия и замервания.
  • Наред с досега познатите тестови сценарии и приложения, Futuremark ще добавят известни софтуерни заглавия на Microsoft и Adobe за още по-пълноценно тестване.
  • Още по-пълно взаимодействие с най-големите IT имена в бранша – Acer, AMD, Condusiv Technologies, Dell, HGST, HP, Intel, Microsoft, NVIDIA, Samsung, SanDisk, Seagate and Western Digital.

Както и при предишни версии, новият PCMark 8 ще е достъпен в няколко варианта – от безплатният за даунлоуд PCMark8 Free до пълноценният PCMark 8 Professional. Всички разновидности на тестовият пакет ще са напълно съвместими както с Windows 8, така и с Windows 7.


Етикети: ,Коментари: