Спечелете HeroClix DC Man of Steel Mini Game с билетите си от прожекция на Man of Steel

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 19.06.2013, 5,356 показвания

Ако отидете да гледате Man of Steel (Човек от стомана) този уикенд някъде в София – не изхвърляйте билетите си от киното – може да ги занесете в гейм клуб The Game на адрес ул. Крум Попов 75 и да участвате в томбола за HeroClix DC Man of Steel Mini Game, с която да се включите в света на HeroClix – или просто да получите две колекционерски фигурки на главните герои във филма!

Условията ни са простички – оставете билетите си от кинопрожекция между 20 и 23 юни, оставете и две имена, телефон и email и си стискайте палци. Единственото условие от страна на клуба е участие с един билет на човек. И не, не може да не се запишете лично :)

HeroClix е комбинация между колекционерски фигурки на различни комиксови и филмови герои и настолна игра, в която всяка фигурка има умения, суперсили и можеч да се включи в отбор от една и повече фигурки. Системата се нарича HeroClix, защото основата на всяка фигурка разполага с въртящ се екран от статистики за героя, които се променят с всеки “клик” на героя – а “кликовете” всъщност означават броя поражения, които е понесъл в битка.

Повечето битки в HeroClix се решават със зарове, но освен тях се изисква и съществена доза мислене – как да преместите героя, кои умения да използвате, дори съставянето на отбор е нелека задача, тъй като нерядко отборните умения решават изхода от играта. Отборите се изграждат на база точки – всяка фигурка има определена стойност и, за да се включите в турнир с максимален брой 300 точки, трябва сбора от точките на фигурките ви да не надминава 300 (ако играете с приятели или участвате в по-различен турнир, може стойността да е и 400, 500 и т.н., което влияе и на продължителността на играта.

Wizkids издават HeroClix фигурки на култови герои от DC и Marvel комикси, филми като Властелинът на пръстените и Хобит, както и разнообразни други видео игри и филми. Самите фигурки придобивате или с готови пакети, в които виждате какво купувате, или в “слепи” бустери и кутии, в които фигурките от даден сет са случайно разпределени – при което вече имате шанс да изтеглите и по-редки колекционерски фигурки, чиято продажна стойност надминава тази на пакетчето (обикновено единичните blind бустери струват 5.99~6.99 лева, докато цената на фигурките варира от няколко цента до десетки долара.

HeroClix продукти може да намерите в България в BoardGames.BG, а от юли тази година ще може да се включите и в организирани официални турнири в клуб The Game.


Етикети: , , , , , ,Коментари: