Philips USB монитор разширява работното пространство с един единствен кабел

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 18.07.2013, 5,226 показвания

philips-231p4u

23-инчовия USB докинг дисплей 231P4UPES ще бъде наличен на българския пазар в края на месеца

Кой има желание да губи ценни минути всеки ден, докато закача и откача ноутбука си от периферията на работното място като принтери, външни устройства, мишка и клавиатура? И това да се повтаря при всяко преместване между дома и офиса, както и от работното място до конферентната зала? С пускането на 23-инчовия USB докинг дисплей 231P4UPES, MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips за монитори, със задоволство обявява края на безпорядъка по бюрото и бъркотията по свързването на всички устройства. Потребители свързват своя ноутбук с дисплея с един USB кабел и мигновено разширяват своето работно място с достъп до всички устройства, свързани към монитора. И тъй като това е монитор Philips, той комбинира това светкавично увеличаване на продуктивността с отлично зрително изживяване.

Включи и работи – удобство само на един USB конектор разстояние
Сръчните и опитни офис служители се нуждаят от гъвкаво работно място. Докинг дисплеят 231P4UPES е създаден за професионалисти в движение – от пътуващите директори до многофункционалните служители. С три налични порта (два USB 3.0 за бърз трансфер на данни и един USB 2.0), дисплеят осигурява мигновен достъп до всички свързани периферни устройства – принтери, външни памети, камера или мишка. Освен, че свързва хардуерните устройства, USB 3.0 кабелът предава още видео и мрежови сигнали и осигурява връзка с Интернет или интранет чрез вградения Ethernet порт. Предимствата са още по-ценни за потребителите на ултрабук компютри, които обикновено имат на разположение ограничен брой конектори за свързване на външни устройства. “Едва ли има нещо по-удобно от това да разполагате с голям екран само няколко секунди, след като включите преносимия си компютър към USB кабела. Възможностите на новия монитор Philips 231P4UPES пестят време на потребителите и същевременно увеличават тяхната продуктивност.”, каза Мартин Лечев, Търговски директор за България, Албания и Македония в MMD. “Допълнителна полза, която дава новият модел, е значителното намаляване на плетеницата от кабели на бюрото.”, добави той.
Веднъж дошли в офиса, хората рядко се заседяват на бюрото си. Те често посещават работни срещи и са част от работни групи, посещават клиенти, на които представят актуалните оферти. Моделът е идеален за споделяне на едно бюро между служители и за съвместна работа в групи. Потребителите просто свързват своя ноутбук и получават достъп до десктоп ресурси и конферентно оборудване на мига. Вградените говорители и аудио конектори на дисплея правят видеоконференциите с колеги извън офиса близко до реалността изживяване.

Максимизиране на зрителното преживяване – с брилянтно качество
С дисплеят, който чака на бюрото, потребителите получават брилянтни, остри изображения и 23 инча работна площ, които им позволяват да разпрострат съдържанието от често скромния като размер екран на ноутбука и да се насладят на увеличена продуктивност от по-просторния дисплей. Качеството със сигурност е завладяващо със висококонтрастно възпроизвеждане на изображенията и широки зрителни ъгли (идеално за работа в група), допълнено от стойка, чиято височина може да се настройва в обхват от 13 см и притежава AutoPivot функция за оптимално наблюдаване във всяка ситуация.

Пестене на енергия без усилия
Новият дисплей е проектиран с набор от интелигентни функции, които намаляват консумацията на енергия. Той покрива стандартите EPEAT Gold и TCO 6.0, които представляват стриктни еко норми и служат като еталон за сравнение. Мониторът е снабден и с PowerSensor технология, която автоматично затъмнява дисплея в момента, в който потребителят стане от мястото си – което дава възможност на дисплея да си почива, когато и потребителя го прави. Само тази функция може да доведе до спестявания на енергия до 80%, а ключът „0W“ гарантира, че мониторът не консумира никаква енергия, когато е изключен.

Philips 231P4UPES ще бъде наличен на българския пазар в магазините, на препоръчителна крайна цена от 639 лв. с ДДС.

За MMD
MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван. www.mmd-p.com


Етикети: , , , ,Един коментар

  1. 1 Сашо // 18.07.2013 в 16:00

    Това в първия момент ми се стори някаква глупост, но като се зачетох не е лошо.

Коментари: