АДСИС сключи партньорски договор с HGST

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 30.07.2013, 4,434 показвания

На 24.07.2013 г.  АДСИС ЕООД стана одобрен партньор на HGST server program. АДСИС ще предлага основно сървърни твърди дискове от серията Ultrastar, със SAS и SATA интерфейс, SSD устройства от корпоративния клас с голям капацитет и висока производителност, произведени от HGST.

HGST (по-рано Hitachi Global Storage Technologies) е изцяло притежавано дъщерно дружество на Western Digital, който продава твърди дискове, Solid State устройства,  външни дискови масиви и услуги. HGST server от серията Ultrastar са устройства, корпоративен клас, които включват твърди дискове с размер 3.5“ и 2.5“, SAS  и SATA интерфейс, със скорост на въртене на шпиндела 7 200, 10 000 и 15 000rpm, както и SSD устройства  3.5“ и 2.5“ със SAS интерфейс. HGST е единствения производител на пазара, който предлага изцяло корпоративни решения от серията Ultrastar с 5 години гаранция и 2 милиона часа MTBF.

hgst_ultrastar_c10k1200

АДСИС е един от водещите доставчици на сървъри, работни станции и специализирани решения в ITC областта, дистрибутор и партньор на редица известни производители на сървърни компоненти.

„Ние виждаме АДСИС като надежден партньор, с голям опит и професионализъм, компания с отлична  поддръжка на клиентите. Вярвам, че нашето партньорство ще донесе много нови ползи за клиентите“ – каза Marcin Paczko, Channel Manager CEE

„Вярваме, че новото партньорство ще е полезно и за двете страни.  Благодарение на него ще можем да предложим  на нашите клиенти и партньори по-голяма гъвкавост и по-добро качество.“ – каза Николай Вачев, управител на АДСИС .


Етикети: , ,Един коментар

  1. 1 Гого // 30.07.2013 в 12:07

    Перфектно…Сървърни, несървърни, очаквам ревю тук и да видят как 15к rpm отвяват евтините SSD-та, особено прилично, когато са поставени в RAID 0(колкото за теста ;).

Коментари: