AMD обновяват Never Settle чрез Never Settle Forever

В раздел: Новини от на 14.08.2013, 5,387 показвания

Към последното поколение графични ускорители на компанията от среден и висок клас, AMD приложиха не отдавна и един бонус – програмата Never Settle. Във няколкото последователни варианта на Never Settle клиентите имаха възможността (според графичния ускорител, който са си закупили) да получат оригинални копия (по-скоро валидни ключове за регистрация след сваляне чрез Steam, Origin или Uplay) на някой от най-актуалните 3D заглавия като Crysis 3, FarCry 3, Hitman Absolution, Bioshock, DeusEX HR и прочие, и прочие. Сега е ред на актуалната версия на Never Settle, носеща името Never Settle Forever (NSF)

amd_never_settle_forever

С появата на NSF от AMD променят малко начина, по който бъдещите клиенти ще получават своите игри. Досега компанията фиксираше кои точно игри да се получават с кои точно 3D ускорители AMD Radeon, но с появата на NSF избора се оставя в ръцете на клиента. Според това кой графичен ускорител AMD Radeon си закупите, вие получавате т.нар. ниво на NSF (чрез съответния купон). Самите нива са три – Gold, Silver и Bronze, като съвсем логично Gold се получава след закупуването на графичен ускорител Radeon HD7900. Silver е нивото при закупуване на AMD Radeon HD7800, а при закупуване на HD7700 вие сте на ниво Bronze. И тук идва интересният момент – самите нива не предлагат постоянно фиксирани игрови заглавия, като компанията вероятно в бъдеще ще прави промени. През следващите четири месеца има вероятност всяко едно от нивата да претърпи промяна относно имената на игрите, които предлага, така че геймъра може да не регистрира своят купон веднага, а да изчака. Това ще е доста полезно особено на ниво Gold, което има съмнения, че ще предлага Battlefield 4, когато играта се появи на бял свят.

amd_never_settle_forever_gold

При ниво Gold геймъра в момента има право да избира из между девет игрови заглавия, като ще може да получи три от тях (по собствен избор). Игрите на ниво Gold включват имена като Tomb Raider, Hitman, Sleeping Dogs, FarCry 3 и Dirt Showdown. Преминавайки към ниво Silver…

amd_never_settle_forever_silver

… геймъра ще може да избира от осем 3D игри, от които да избере две. Тук игрите са същите, както при ниво Gold, с изключение на Tomb Raider. При ниво Bronze на потребителя се предоставя списък от шест игри…

amd_never_settle_forever_bronze

… от които може да избере една. Тук спрямо ниво Silver отпадат Hitman и Devil Мay Cry.

AMD ще стартират специален сайт (или поне страница) за NSF, чрез която клиентите ще могат да регистрират своят купон от NSF и да избират игрите, които са си харесали. Купоните са валидни до края на 2013 година и годни за единична транзакция на игрови ключове за съответното 3D заглавие.

Програмата AMD Never Settle Forever се предлага на територията на нашата страна от интернет магазина IskamPC.com






Етикети: , ,



7 коментара

 1. 1 God // 14.08.2013 в 11:54

  Тези не смятат да спират с подаръците :)

 2. 2 JaddF // 14.08.2013 в 12:50

  Всичко хубаво, но в моята видеокарта сапфир 7950 нямаше Never settle купон, само ключ за gold membership v Sapphire клуба. Офертата се отнася само за картите, които тепърва ще излизат на пазара предполагам ?

 3. 3 Тодор Богданов (mollov) // 14.08.2013 в 13:02

  Да, разбира се :) А и Gold Membership-а на Sapphire си е съвсем отделно нещо :)

 4. 4 Кочо // 15.08.2013 в 10:13

  Тролейче… :)

 5. 5 JvruceR // 15.08.2013 в 18:00

  Лошото на тези бонуси е, че излизат доста късно. След като вече съм си закупил игрите и вместо да пестя пари – подарявам.

  Колко мъка има във фенбойщината …

 6. 6 сссссссс // 16.08.2013 в 21:11

  Ти си болен (фен).

 7. 7 IskamPC.com е новият партньор на AMD за Never Settle Forever – hardwareBG.com // 17.10.2013 в 17:32

  […] За повече информация относно AMD NEVER SETTLE FOREVER можете да погледнете тук. […]

Коментари: