Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 улеснява навигацията с голям, вграден тъч пад

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 15.08.2013, 5,275 показвания

Logitech_TK820_Lifestyle

Новият, пестящ място дизайн, удачно интегрира писане и управление чрез докосване

Днес Logitech обяви разширението на своята линия от клавиатури с модела Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820, безжична клавиатура с вграден тъчпад, който позволява да пишете и прелиствате страници по удобен начин.

„Създадохме Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 с цел да комбинираме всичко, от което се нуждаете, за да контролирате и навигирате вашия компютър под формата на една елегантна клавиатура,” каза Шарлот Йохс, глобален вицепрезидент за развитието на марката и портфолиото от PC аксесоари в Logitech. „Тази клавиатура предлага иновативен начин за навигиране, позволява да пишете, докосвате и прелиствате страници само с едно устройство.”

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 има ултра тънък дизайн, който заема по-малко място върху бюрото, тъй като се свързва безжично към вашия компютър и улеснява навигацията, благодарение на вградения си тъчпад. Областта за докосване е значително по-голяма от вградените в преносимите компютри тъчпади, така че можете да насочвате курсора, увеличавате и прелиствате гладко, и удобно. Тъчпадът поддържа до 13 мултитъч жеста в Windows 8 след свалянето на софтуера Logitech SetPoint.

Logitech_TK820_BTY

В допълнение към привлекателния дизайн, клавиатурата осигурява върхов комфорт на писане. Клавишната система Logitech PerfectStrokeTM разпределя натиска при писане равномерно върху повърхността на клавишите, така че всеки клавиш е тих като шепот при натискане и дава меко усещане, дори ако го натиснете по ръба. Клавишите Incurve имат меки, заоблени ъгли, което помага на пръстите ви да се плъзгат по клавиатурата, а писането да дава усещане за плавност и удобство – час след час.

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 идва с миниатюрен приемник Logitech Unifying receiver, който използва Advanced 2.4 GHz връзка, за да осигури надеждността на кабела ведно с удобството на безжичната комуникация. Безжичната връзка е устойчива и надеждна, така че можете да разположите клавиатурата в най-удобната за вас позиция и да се наслаждавате на бързо предаване на данните, без каквото и да е забавяне или прекъсване.

Цена и наличност
Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 ще бъде налична в Европа през септември, на препоръчителна крайна цена от 199 лв. с ДДС. За повече информация посетете www.logitech.com или нашия блог.

За Logitech
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).


Етикети: , , , , , ,2 коментара

  1. 1 Сашо // 15.08.2013 в 17:00

    Не мога да вдяна, защо не използват блутут. Толкова ли е по- зле като надежност или какъв е проблемът? Ако взема такова нещо, последното, което ще искам е да се грижа е за още една джаджа.

  2. 2 Satanail // 19.08.2013 в 01:02

    Лоджитек май правят реклама на 8-цата, а не на своя продукт.

Коментари: