Справяйте се като професионалист със задачите с новата мишка Logitech Wireless Mouse M560

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 15.10.2013, 7,465 показвания

logitech-wireless-mouse-m560

Пълноразмерна, контурна форма, която позволява комфортно скролиране и навигация

Днес Logitech представи новата пълноразмерна, безжична мишка, която се отличава с изваян дизайн, гарантиращ часове комфорт и продуктивност. Независимо с коя ръка държите мишката, дали използвате върховете на пръстите или дланта си, за да я придвижвате, Logitech Wireless Mouse M560 е удобна за всяка ръка.

“Видяхме ясно различима нужда да предложим мишка, която да се справи с часовете скролване, търсене и кликване, които хората прекарват пред компютъра”, каза Камелия Барбалата, регионален мениджър за Румъния и България в Logitech. “Wireless Mouse M560 прави достъпа до често използвани приложения и инструменти лесен и бърз, като същевременно предлага ново ниво на комфорт независимо от захвата на ръката.”

Logitech Wireless Mouse M560 притежава бутон за менюто на Windows 8, разположен зад колелцето за скролиране, който предоставя достъп до най-често използваните функции с едно кликване – включително до Apps Switch и Charms Bar. Мишката има и два допълнителни бутона за палеца, които позволяват лесно превключване между традиционния десктоп на Windows и новия пълноекранен интерфейс на Windows 8. Тези бутони могат да бъдат персонализирани според желанията на потребителя с помощта на софтуера Logitech SetPoint.

Благодарение на ексклузивното Hyper-fast скрол колелце на Logitech, мишката позволява да постигате скорост и прецизност. В режим на свободно въртене, можете да сърфирате гладко през дълги документи, уеб страници и новинарски емисии – или да се придвижвате прецизно стъпка по стъпка в електронни таблици, фото албуми или плейлисти в режима “клик след клик”. Мишката се доставя с миниатюрния Logitech Unifying приемник, който практически изчезва в USB слота на компютъра, като така шансът да го счупите или повредите става минимален. Лесно можете да добавите съвместима клавиатура, цифров блок или дори друга мишка Logitech без бъркотията и неудобството от ползването на няколко USB приемника.

Цена и наличност
Wireless Mouse M560 се очаква в наличност в края на октомври на препоръчителна цена от 44 евро.

За Logitech
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).


Етикети: , , ,5 коментара

 1. 1 ryuk // 15.10.2013 в 14:34

  Доколкото разбирам мишката е без среден бутон, което е огромен минус за някой като мен.

 2. 2 Сашо // 15.10.2013 в 16:00

  ryuk, обикновено колелото е и бутон. Но 3-4 лоджитех мишки почнаха да ми дават проблеми със средния бутон – цъка двойно и отидох в една квартална фирма. Викам им дайте една мишка да работи надеждно. Дадоха ми известната марка COLORFUL. Казаха, че по залите доста време изкарвали.
  И от 2 години ползвам без проблем, много удобна 800dpi оптична (не е лазерна). Но пробвай бутона първо, защото на една lenovo, хубава лазерна мишка, но твърдо се натиска колелото и без да искам цъкам и друг бутон с колелото и става мазало.

 3. 3 ryuk // 16.10.2013 в 00:58

  Имал съм мишка на Logitech, модел V550 nano

 4. 4 ryuk // 16.10.2013 в 01:06

  Упс, постнах недовършено мнение без да искам, както и да е, исках да кажа, че имал съм такава мишка на Logitech, колелото имаше два режима на въртене, бързо и стъпка по стъпка, както е описано в статията. Режима се превключваше чрез натискане на колелото, затова мишката нямаше среден бутон. Предполагам при този модел е същата работа. Не знам за други хора, но аз без среден бутон не мога да работя на компютър.

 5. 5 VLADO // 06.11.2013 в 11:22

  Мдам … ако са го направили превключването на режима на работа на колелцето да става чрез него и така да няма среден бутон е тъпо. Аз затова взех вместо нано М705
  Като изключим че формата на въпросната не е пълна, т.е. все пак се води малка мишка за лаптопи във всяко едно друг отношение за мен това е перфектната мишка за офис работа и браузване.

Коментари: