Контролерът Logitech PowerShell + Battery трансформира мобилния гейминг

Контролерът Logitech PowerShell + Battery трансформира мобилния гейминг

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 20.11.2013, 5,014 показвания

POWERSHELL_TOP_iPhone_StrikeWing_Game_whtBKGD

Новият контролер превръща съвместимите устройства в мобилни конзоли за игра и удвоява живота на батерията

Logitech, водещ иноватор в геймърската периферия, обяви Logitech PowerShell Controller + Battery – той предоставя игрови контроли в стил конзола и увеличава времето за игра на вашия iPhone 5s, iPhone 5 или iPod touch (5-то поколение), работещи с iOS 7.

За да използвате първата по вида си мобилна игрова конзола, е достатъчно просто да вкарате съвместимия iPhone или iPod в контролера, както го правите с обикновено калъфче. Аналоговите контроли на Logitech PowerShell Controller + Battery са извън екрана и осигуряват игрово преживяване, което е познато на почитателите на конзоли навсякъде по света – с D-pad, спусъци в раменете и лицеви бутони, които позволяват контрол на играта.

Като резултат, можете да използвате целия екран за гледане на игровите изображения, което дава по-поглъщащо игрово преживяване. Благодарение на удобната форма на контролера, можете да играете по-дълго. Портативният контролер има профил, който позволява да го сложите в джоба или в малка чанта – това осигурява достъп до интензивни и сложни игри, където и да се намирате.

“Проектирахме този контролер, за да предложим истинско конзолно гейминг преживяване на мобилните устройства с iOS 7,” каза Етишам Рабани, главен мениджър за игровия бизнес в Logitech. “С проникването на игрите в мобилните платформи – нашите проучвания сочат, че 87% от използващите iPhone и iPod touch играят игри на тяхното устройство – и е време да революционизираме това преживяване.”

С вашия iPhone или iPod touch в контролера ще запазите пълен достъп до бутоните за включване/изключване, усилване на звука, камерата, говорителите, жака за слушалки и порта за зареждане. Батерията на контролера с капацитет 1500 mAh увеличава издръжливостта на вашия iPhone 5s, iPhone 5 или пето поколение iPod touch. Можете да презареждате и двете батерии, без да вадите телефона от контролера.

Контролерът е съвместим с iOS 7 фреймуърка за игрови контролери, който се поддържа от дълъг и постоянно растящ списък от популярни игри: Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm Aces, Galaxy On Fire 2™ HD, и Nitro™ и други, налични за закупуване от App store.

Цена и наличност
Logitech PowerShell Controller + Battery е наличен за предварителна поръчка онлайн на цена от €99.99. Очаква се той да бъде наличен и в Apple Stores, и в избрани ритейл вериги през декември.

За Logitech
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).


Етикети: , , , , , ,2 коментара

  1. 1 Martin // 23.11.2013 в 12:21

    Много готино

  2. 2 Emo // 27.11.2013 в 09:12

    Яко… ще си взема при първа възможност

Коментари: