Imation Pro WX – първият безжичен USB твърд диск

Imation Pro WX – първият безжичен USB твърд диск

В раздел: Новини от на 20.11.2009, 3,081 показвания

Imation представиха първият в света безжичен USB външен твърд диск. Новото устройство носи името Imation Pro WX, има обем от 1,5TB, а максималната скорост на трансфер през безжичната USB бръзка е до 15MB/s. Освен това устройството ползва “one-to-one” връзка към системата с цел по-висока надеждност и сигурност на сигнала между устройстото и компютъра.

Imation_Pro_WX_WUSB_exHDD

“Imation продължава да бъде световен лидер в предоставянето на иновативни продукти, предназначени за съхранение на данни във свят в който безжичните устройства стават все повече,” е казал Джеймс Депюйд (James Depuydt), директор на технологични разработки в Imation. “Ние сме първите, които предоставят на потребителите с безжичен USB твърд диск, за да могат да архивират своите най-важни данни посредством уникален като дизайн и възможности продукт. Imation ще продължи да разширява гамата си от продукти предлагащи безжична възможност за съхранение на данни за да дадем възможност на нашите клиенти по-лесно да създават, съхраняват и управляват цифровата си информация.”

Препоръчителната цена на Imation Pro WX Wireless USB HDD е $449.99. Доста “солено” решение предназначено само за потребители които имат нужда от него или за тези с “дълбоки джобове” ;).


Етикети: , , , , ,Коментарите са забранени.