Време за “Игра” за SONY

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 26.05.2014, 5,731 показвания

Sony-X9-4K-Ultra-HD-BRAVIA-TV-with-the-Wallpaper_-Handmade-4K-film-series_Ian-Wright-4

Нова потребителска електроника, съдържание и услуги пренасят забавленията у дома и в движение в ново измерение

Най-новите технологии на Sony в потребителската електроника, носят по нещо за всеки – от 4K телевизори с най-висока резолюция до фотоапарати за всеки вкус, смартфони, които преобразяват мобилните комуникации, и дори нова концепция за активен начин на живот: SmartWear experience. Продължавайки своята ангажираност да предефинират потребителските навици, устройствата на Sony, се обединяват около една централна тема: “Игра”.

“Дефиницията на “Игра” може да значи всичко – от играене на игри, до пускане на музика, гледане или участие в спортни занимания, натискане на бутона “play” на любимото ти устройство – преди всичко, тази дума значи забавление”. Нашите нови продукти са създадени да бъдат до потребителите, за повече удоволствие от активностите, които обичат. Те представляват същността на това, което движи Sony напред, съчетавайки технология и емоция, за да донесат онова вълнение, което само Sony може да предизвика. ”

Sony комбинира продукти, съдържание и онлайн услуги, за да създаде дълбоко и динамично чувство за забавление – във и извън дома.

4K телевизори и съдържание
4K екосистемата на Sony обхваща всички аспекти на съдържанието – улавяне, възпроизвеждане и наслада, с новите телевизори в най-различни размери, първият в света 4K медия плеър, услуга за сваляне на съдържание и потребителски 4K видеокамери.

Линията 4K Ultra HD BRAVIA телевизори на Sony се увеличава с 85-инчовия флагман X95. Той разполага с X-tended Dynamic Range PRO с уникален алгоритъм за blacklight, за да постигне много по-широк динамичен диапазон на яркост с повече дълбочина и дълбоки нюанси на черното.

Присъединявайки се към гамата 4K Ultra HD BRAVIA, X9series е с “Wedge” стил, който пести място, независимо дали е на стойка или виси на стената, и подобрява производителността, благодарение на вградения събуфер, tweeter и суббас за по-богат обкръжаващ звук.

Всички 4K BRAVIA телевизори от 2014 г. идват със собствения хардуер декодер на Sony 4K 60P HEVC, създаден, за да направи възпроизвеждането на новите форми на 4K съдържание по-лесно.

Sony също така представя четири нови BRAVIA Full HD телевизори с нови размери на екрана, настройки за гледане и повече интерактивност, всеки от които се задвижва от процесора за изображения на Sony X-Reality™ PRO за по-ясна и реалистична картина.

За да предостави на потребителите още по-голям избор на 4K съдържание, Sony работи с редица доставчици, включително с 500px за снимки, YouTube и други. Sony също така продължава взаимоотношенията си с Netflix, за да осигури впечатляващо 4K съдържание за BRAVIA телевизорите, и разширява своите онлайн услуги PlayMemories за BRAVIA телевизори в повече от 27 страни и региони.

water_proof_up_to_5m_AS100V_1-1200

Цифрови изображения
Създаването на съдържание също е важна част от потребителското изживяване. През последната година Sony направи значителни подобрения в цифровите изображения – от QX серията фотоапарати тип “обектив” до пълноформатните компактни фотоапарати със сменяеми обективи α 7/α 7R и фотоапарата RX10 с фиксирана бленда.

Към FDR-AX1E 4K Handycam на Sony сега се присъединява FDR-AX100E, която е приблизително със 75% по-малка и с 66% по-лека, за да осигури удобство при снимане с една ръка. Тази нова видеокамера има 1-инчов CMOS сензор за изображения със задно засветяване и BIONZ X процесор за изображения, които подобряват качеството на картината дори при слаба светлина. Нейният обектив ZEISS с голям диаметър е оптимизиран за заснемане на филми, а Wi-Fi и NFC позволяват на потребителите бързо и лесно да я свързват с други устройства, като смартфони и таблети. Видеокамерата също така може да конвертира 4K съдържание.

Новата видеокамера Action Cam (модел HDR-AS100VR) на Sony разполага с BIONZ X процесор за изображения, нов обектив и сензор за изображения за значително подобряване на качеството на картината и изключителни възможности за заснемане на видео на забавен каданс. Най-новият модел е устойчив на водни пръски и не се нуждае от специален калъф. Ново допълнение към него позволява на потребителите да контролират до пет HDR-AS100V модела с Live-View Remote и да записват едновременно с всички тях, за да получат картина с изглед от много страни. Функцията remote control работи и с други продукти на Sony за цифрови изображения, като линиите α, QX, Handycam и Cyber-shot.

Използвайки отворен софтуер и хардуер, Sony демонстрира желанието си да изгражда нови партньорства на пазара, за да осигурява на потребителите по-голям набор от възможности и непрекъснато развитие на SmartWear Experience.

От един разширяващ се свят на 4K и 4K съдържание, ново hi-res аудио представяне, което доставя звука по нов начин, нови устройства за цифрови изображения и множество портативни устройства, които потребителите могат да носят в ръка, да сложат в джоба си или да закачат.

Информация за Sony
Sony е водещ глобален новатор в производството на продукти на аудио, видео, комуникационните и информационни технологии както за потребителския, така и за професионалния пазар. Sony е известна със своите аудиовизуални продукти като BRAVIA LCD телевизори с висока разделителна способност (HD), цифрови фотоапарати Cyber-shot, видеокамери Handycam, цифрови огледално-рефлексни фотоапарати “α” (произнася се “Алфа”), таблети Sony и Walkman MP3 плейъри, както и със своите персонални компютри VAIO и професионална телевизионна техника.


Етикети: , , , ,3 коментара

  1. 1 Гого // 26.05.2014 в 12:49

    Сони никога не са преставали да ми донасят приятни моменти :)

  2. 2 Сашо // 26.05.2014 в 14:35

    “Използвайки отворен софтуер и хардуер” какво имат предвид? За първи път чувам да правят такова нещо… или е някаква залъгалка?

  3. 3 Гого // 26.05.2014 в 16:28

    Гугъл, нали не е мръсна дума за Вас. Време е да си направите труда, за пръв път в живота, сам да си намерите и допълните липсващите знания.

Коментари: