AOC представя новия 28″ Ultra HD с ултра детайлна картина

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 27.05.2014, 4,833 показвания

aoc_u2868Pqu_front_liquid_design_JPG 72dpi

Актуалната тенденция на пазара на монитори е насочена към предлагане на по-големи размери на екрана и по-високи резолюции. AOC комбинира тези модерни насоки в модела u2868Pqu. Специалистът при дисплеите пуска 28-инчов (71.1 см) монитор с впечатляващо висока Ultra HD резолюция от 3840 x 2160 пиксела и честота на опресняване 60 Hz. Снабден с DisplayPort, HDMI (MHL) и USB 3.0 конектори, този модерен дисплей притежава ергономия, отговаряща на високите стандарти на професионалистите и взискателните домашни потребители – при това на изненадващо привлекателна цена.

Ultra HD: Вижте всеки детайл
CAD/CAM професионалистите, архитектите, инженерите и взискателните домашни потребители ще получат по-фини детайли, осигурени от TN панела на u2868Pqu от последно поколение. Благодарение на Real 8-bit + FRC технологията, могат да бъдат изобразени повече от 1 милиард цвята. С Ultra HD резолюция (3840 x 2160) се изобразяват над 8.29 милиона пиксела в съотношение 16:9, което се равнява на четири пъти броя пиксели на Full HD панелите. 28-инчовият модел притежава 4K резолюция с честота на опресняване от 60 Hz. С време за реакция на пикселите от само 1 ms, u2868Pqu е еднакво подходящ за работа, гледане на бързи екшън сцени или игра. Мониторът постига осветяване от 300 cd/m², което го прави подходящ за среди с ярка заобикаляща светлина. Функциите “картина в картина” и “картина до картина” позволяват едновременно гледане на различни източници на сигнал, като например (4K) Blu-ray плеъри или PC-та.

Ултра удобен
u2868Pqu притежава класически дизайн с фино текстурирана повърхност в черен цвят. За пълна ергономична гъвкавост, рамката предлага интелигентно управление на кабелите, накланяне, завъртане и обръщане (ротация на 90°), както и възможност за настройка на височината до 130 мм – всичко това позволява настройка до индивидуалните предпочитания на потребителите, което от своя страна намалява умората на очите и тялото. Мониторът може да приема сигнали през DisplayPort, HDMI, DVI и D-Sub интерфейсите. Android ентусиастите ще се възползват от HDMI конектора с поддръжка на MHL (Mobile High-Definition Link) свързаност, която позволява директно клониране на съдържанието на екрана на смартфони и таблети върху големия дисплей. В допълнение, AOC са снабдили дисплея с четири USB порта – по два 2.0 и 3.0 съвместими, както и с чифт вградени говорители с мощност 3 W. Мониторът може да бъде фиксиран на стена чрез VESA съвместими стойки.

AOC предлага 3 години гаранция и услуга за замяна на място за u2868Pqu. Ultra HD мониторът е наличен на препоръчителна крайна цена от 1269 лв. с ДДС.

За AOC
AOC е една от глобалните топ марки на пазара на дисплеи. Високото качество, първокласният сервиз, атрактивният дизайн, грижата за околната среда и иновативността на продуктите, предлагани на конкурентни цени, са причините, поради които все повече потребители и дистрибутори имат доверие в марката AOC. Изключително широкото портфолио от компютърни дисплеи е спечелило множество награди. AOC е подразделение на TPV Technology Limited – най-големият производител на дисплеи в света. AOC обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. AOC работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи.


Етикети: , , , , ,3 коментара

  1. 1 SynkroGhetts // 28.05.2014 в 18:23

    Добра цена, и доста интересен продукт.

  2. 2 batzerga // 31.05.2014 в 09:10

    E да, ама е TN. За тия пари с мита, ддс-та и доставка до БГ се взима от САЩ от Overlord computer модела TempestOC, който е 27″ със 120Hz IPS и със сравнително близката до quadHD 2560*1440 разделителна.

  3. 3 емо // 09.06.2014 в 20:00

    При тези безпредметни резолюции никой не играе игри и не разбирам 60 Hz честотата e на остарелите CRT монитори та това е убийствен за очите рефреш който при бързите динамични кадри ще слезе дори на 30 Hz с 4K

Коментари: