AOC ускорява игрите с монитора G-SYNC

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 24.06.2014, 4,957 показвания

g2460Pg_front_to_right_codaw_logo_low

Нека игрите започнат: С модела си g2460Pg, специалистът при дисплеите AOC представя нов премиум монитор за игри с впечатляващ набор от високотехнологични функции за истинско първокласно игрово преживяване. Благодарение на интегрираната технология NVIDIA G-SYNC, AOC g2460Pg потапя играча в интензивен игрови екшън без забавяне, тъй като действията му се отразяват мигновено на екрана. Ултра плавната честота на опресняване от 144 Hz, забележително време за реакция от само 1 ms и супер бързият DisplayPort вход допълнително допринасят за преживяването като ефективно елиминират замазването при движение и накъсването на образа. За да създаде перфектна среда за геймъри, g2460Pg притежава Full HD широкоекранен TN панел с идеалния игрови размер от 61 см (24″).

Гладки изображения за плавни действия
Новият g2460Pg от линията Style Line на AOC притежава обширен набор от впечатляващи спецификации, за да предложи истинско върховно игрово преживяване – точно като многократно награждавания g2460Pqu myUltraSpeed. Екстремно краткото време за реакция от само 1 ms ефективно елиминира призрачните ефекти, гарантирайки чисти и ясни изображения дори в най-натоварените игрови ситуации. Така играчът не се дразни от разсейващи артефакти или замазване на картината и може изцяло да се фокусира върху действията си в играта. Предимството пред останалите играчи е увеличено допълнително от изключително високата скорост на опресняване от 144 Hz. g2460Pg пречертава екрана повече от два пъти по-бързо от конвенционалните дисплеи с 60 Hz, което прави умората на очите и накъсването на екрана далечен спомен. Дните на пропуснати мишени, заради накъсването на монитори с ниска честота на опресняване, са безвъзвратно отминали. В допълнение, интегрираният DisplayPort конектор е идеалната възможност за бързо и безпроблемно предаване на изображения. Игровите пейзажи оживяват със супер плавни движения в 1920×1080 Full HD резолюция и живи, ярки цветове, благодарение на осветеността от 350 cd/cm².

Игра без закъснение с NVIDIA G-SYNC
За да потопи играча в играта дори в още по-голяма степен, g2460Pg притежава иновативната технология G-SYNC на експерта в производството на графични карти NVIDIA. Вграденият G-SYNC модул отвежда игрите на ново ниво като синхронизира опресняването на дисплея с графичния процесор на видеокартата. Така нищо не застава на пътя на играча, а неговите команди се отразяват мигновено на екрана, осигурявайки истинско преживяване в реално време без забавяне.

Създава перфектната игрова среда
Елиминирането на разсейващите фактори е ключово за успеха в една игра. Едно бюро, претрупано с кабели, може да разсейва играча и да провали неговия имидж в игровия свят. g2460Pg се грижи за този проблем с удобен водач за кабелите в стойката. Широк набор от ергономични опции като накланяне, завъртане, настройка на височината и обръщане в портретен режим дава възможност на геймърите да настроят монитора към техните индивидуални потребности. Размерът на екрана от 61 см (24″) е идеален за запалени геймъри, свикнали да седят близо до екрана по време на продължителни игрови сесии. Вградените USB 3.0 и 2.0 портове позволяват бърз трансфер на данни, зареждане на мобилни устройства или свързване на допълнителна периферия. В допълнение към пълното оборудване, AOC са включили и уникална функция за идентифициране на центъра на екрана. Това е възможност, предлагана ексклузивно в мониторите на AOC, която позволява да се види точния център на екрана просто чрез натискане на бутон, вместо да се използват други по-нетрадиционни и неточни начини за отбелязването му.

Щадящ очите и околната среда
Впечатляващата производителност на g2460Pg не идва с цената на грижата за околната среда. Мониторът е снабден с интелигентни софтуерни решения като Eco Mode и e-Saver, които намаляват консумацията на енергия. Дисплеят покрива и стриктните регулации като EnergyStar 6.0 и TCO 6.0. Както за всички свои монитори, AOC предлага 3-годишна гаранция с услуга за замяна на място.

Препоръчителната крайна цена на g2460Pg е 889 лв. с ДДС.

За AOC
AOC е една от глобалните топ марки на пазара на дисплеи. Високото качество, първокласният сервиз, атрактивният дизайн, грижата за околната среда и иновативността на продуктите, предлагани на конкурентни цени, са причините, поради които все повече потребители и дистрибутори имат доверие в марката AOC. Изключително широкото портфолио от компютърни дисплеи е спечелило множество награди. AOC е подразделение на TPV Technology Limited – най-големият производител на дисплеи в света. AOC обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. AOC работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи.


Етикети: , , , ,11 коментара

 1. 1 Сашо // 24.06.2014 в 15:41

  това сега тези дето играят, да кажат има ли полза?

 2. 2 Гого // 24.06.2014 в 16:34

  900 кинта за само 24″, щото Нвидиа и АОК благоволили. Твърде неизгодно заради някакъв си g-Spot. При това на скапана TN матрица за огромен кеф на потребителя. iSiktir!

 3. 3 Специалист // 24.06.2014 в 21:33

  Тия ще барат меча.

 4. 4 mihabolil // 24.06.2014 в 21:46

  @Сашо: Няма файда, според мене.
  По-добре да налееш пари в мощна видеокарта.

 5. 5 Гого // 25.06.2014 в 05:50

  @mihabolil Що за видеокарта. Виж че монитора има “Впечатляващата производителност”. Ох!

 6. 6 Златко // 25.06.2014 в 09:22

  И 3D-то на Nvidia беше скъпо но G-SYNC-а изби рибата. И не разбирам защо е мрънкането никой не кара никого на сила да купува. Аз лично ще пропусна :).

 7. 7 shisharkata // 30.06.2014 в 10:30

  По-добре за ~1500лв. 27′ 1440p от Overlord.

 8. 8 BGRS // 04.07.2014 в 11:13

  Всички до един изписахте куп глупости. Някой има ли си идея, че една игра може да се играе по тоя начин дори с 35-40 fps без човек да забележи това? Ако ще и 10 карти за 1000 лева да купите, никога няма да постигнете плавност на картината без насичания при игра! Най-много да пуснете 50% от игрите с вертикална синхрнонизация и до там. Когато всеки кадър е синхронизиран независимо от честотата, тогава броя кадри нямат особено значение и не е необходимо да търсите 60 fps за ВС или 120 fps, че да позагладите нещата и то не при всички игри. Щото има игри, дето и с 300 fps да играете, пак ще имате тиъринг и накъсана картина. Аз бих дал тия пари за монитор вместо за видеокарта. Освен синхрнонизацията на кадри, тук явно имаме и липса на размазване, което за мен е много гадно при моя IPS панел. Иначе според разни тестове в нета, NVIDIA не лъжат за тия неща, както много хора предполагат или се опитват да уличат NVIDIA в лъжа. Няма лъжа, няма измама. Телевизорите ви да не би да накъсват картината и да имат тиъринг? И как гледахте кино навремето с 24 и 25 кадъра в секунда без да се оплаквате? О, да, забравих, че пишлематата са доста тук.

 9. 9 lqlqlq // 04.07.2014 в 12:12

  Киното е едно, играта друго. Опитай се да играеш цс с 60 фпс и после с 24, че да видиш разликата.
  Относно вертикалната синхронизация. Получава закъснение м/у това което става и това което ти е на екрана.

 10. 10 Гого // 04.07.2014 в 15:12

  BGRS приятелю, изключително си прав относно това което си написал, а сега ако ни кажеш как се връзва с “производителният” монитор и с това че ” NVIDIA не лъжат” Лъжат брат, та пушек се вдига!

 11. 11 Septemvri // 07.07.2014 в 19:20

  Прав е, ама друг път. Фундаментални глупости от рода на “Когато всеки кадър е синхронизиран независимо от честотата, тогава броя кадри нямат особено значение” ma karat da si pusna diapozitivi”.

Коментари: