Върни стария си рутер и вземи нов TP-Link с до 35% отстъпка

В раздел: Новини от на 27.11.2014, 6,563 показвания

tp-link-routers

Ако все още използвате 54-мегабитов маршрутизатор за безжичен интернет или дори още по-стар и бавен модел и се нервирате, че скоростта ви е бавна и за това не е виновен доставчика, то TP-Link има интересно предложение за тези от вас, които обмислят ъпгрейда към ново по-бързо устройство. Остават още няколко дни до края на промоцията на Виртуална Зона и TP-Link, която ви дава възможност да върнете стария си рутер, без значение от марката и модела, и да вземете нов бърз TP-Linк безжичен рутер с между 30% и 35% отстъпка от неговата нормална ценя. Така че не пропускайте възможността да подмените стария си безжичен рутер с нов 300-мегабитов Wireless-N маршрутизатор от TP-Link на много добра цена, защото предложението е валидно само до края на месеца.

tp-link-upgrade-prices

Офертата ви дава възможност да изберете нов TP-Link рутер от следните три модела – TL-WR941ND, TL-WDR3600 и Archer C2, като съответно ъпгрейда от стария към новия рутер ще ви струва между 52 и 96 лева c включено в цената ДДС в зависимост от избрания от вас модел. Ако нямате възможност да посетите лично магазина на Виртуална Зона в София можете да се възползвате от промоцията използвайки услугите на куриер срещу 5 лв. от всяка точка на България. Така че не изпускайте възможността ако така или иначе планирате подмяна на стария си безжичен рутер и без това.

Повече информация за промоцията на Виртуална Зона и TP-Link стар за нов рутер…


Етикети: , , , , , , , ,4 коментара

 1. 1 пффф // 28.11.2014 в 01:22

  Не, че нещо, обаче тия цени преди “отстъпката” са вече с 10/15% повече. Единствената по висока цена, на която могат да се намерят е в един популярен сайт, преди черният им петък. Връщат ви и работещ рутер, който и най старият модел да е, пак е към 10/15лв. И цената стана същата, само дето някой се бръкна за нов рутер, който не му трябва, или може да си вземе пак за толкова, без да си дава старият. Аман от побългарени примоции.

 2. 2 Тодор Богданов (mollov) // 28.11.2014 в 10:36

  Не, че нещо, ама или не гледаш правилно цените, или си се заблудил… 15% разлика няма… може да има около 5%, и то е главно заради различните крайни цени, които различните дилъри слагат на продукта. Това не е като да надуеш цената до 160лв и да я намалиш до 75лв… дай да си говорим реално за нещата.

 3. 3 Стефан // 28.11.2014 в 14:20

  Днес цената на Archer c2 от промоциите в популярен сайт е 75 лв. което си е ПРОМОЦИЯ :)

 4. 4 Dimitar Tomov // 30.11.2014 в 12:55

  Два големи – за БГ; онлайн магазина пуснаха споменатите модели на подобни или дори по-ниски цени. Един от рутерите ми, така или иначе не го ползвам особено и мислех да се възползвам от промоцията описана в новината, обаче 10 – 20 и повече лева отгоре + даване на “стар” рутер от моя страна не се връзва. Само Търговия има в икономиката ни, но дори и нея правим по “български” :X

Коментари: