Новогодишна томбoла с награди от NOD32

Новогодишна томбoла с награди от NOD32

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 2.12.2009, 6,208 показвания

NOD32_Antivirus_System_Manual001185Защити се и спечели лаптоп. Под това мото ще мине Декември за използващите NOD32 на ESET, които ще имат възможността да спечелят коледен подарък. Преносимият компютър обаче далеч не е единствената награда, предвидена за ползващите NOD32 през последния месец на годината.

В томболата за наградите на компанията, която ще бъде теглена на 29-ти Декември, ще участват всички потребители, изпратили SMS на номер 1974, с който да активират и/или подновят лиценза на антивирусния си софтуер за период от 1 месец и регистрирали се на eset.bg. Цената на съобщението е 4.80 лв. с ДДС. Срещу тази скромна сума потребителите получават едномесечен лиценз за NOD32 в традиционно най-опасния за компютърната сигурност месец от годината.

Идват празници и искаме да подсигурим освен лекото и безопасното им протичане, така и награди, които да гарантират истинското празничното настроение на потребителите на NOD32 Antivirus, коментира Константин Веселинов, управител на Хай Компютърс, официален представител на ESET за България.


Етикети: , , , , , , ,


Коментарите са забранени.