Нова секция “Хоби” в онлайн магазина IskamPC.com

В раздел: Новини от на 25.11.2016, 8,736 показвания

Докато се развихрят страстите с днешните намаления по случай специалния петък, може би сте пропуснали малка промяна в нашия онлайн магазин IskamPC.com. Добавили сме нова секция “Хоби”, в която ще предлагаме на вашето внимание интересни продукти за свободното време на ентусиастите. Те ще допълват идеално продуктите в нашия онлайн магазин за радиоуправляеми модели и дронове, но за разлика от тях са насочени към хората с опит или желаещи да се занимават в сферата на електронните развойни комплекти – за сглобяване или полусглобени. Тези комплекти представляват идеален начин да се радвате на свободното си време с нещо различно и отпускащо, същевременно създавайки готови и работещи изделия. А ако искате да изберете по-нестандартен подарък за приятел, дете или любим човек, които имат интереси в техническата област или електрониката – също може да разгледате нашите предложения.

01-the-nixie-clock-smaller

Първоначално секция “Хоби” ще стартира с няколко електронни развойни комплекти, които се проектират и се произвеждат в България от малка фирма от ентусиасти, също като нас :):

Изброените предложения имат подробно описание и снимки, които ви дават представа за възможностите на комплектите, подробни ръководства за сглобяване и употреба, списъци с често задавани въпроси, връзки за изтегляне на фърмуери или с допълнителна информация и форум за техническа поддръжка.

zm1080-small

Като споменахме форум, във форума на ХардуерБГ може да намерите две доста интересни теми, посветени на същата тематика:

  • Как да си направим гайгеров брояч? – темата е посветена на различни модификации гайгерови броячи, които могат да бъдат изпълнени в домашни условия, достъпните видове гайгер-мюлерови тръби и техните възможности, както и най-различни въпроси, свързани с естествената и изкуствена радиация;
  • Изработка на часовник с газоразрядни индикатори – темата е посветена на различни модификации часовници с газоразрядни и светодиодни индикатори, които могат да бъдат изпълнени в домашни условия, достъпните видове газоразрядни индикатори и техните възможности, както и най-различни въпроси, свързани с конструирането на ретро-часовници.

geiger-main-smaller


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,4 коментара

  1. 1 Сашо // 25.11.2016 в 22:49

    Браво. Идеи за други китове:
    – електромагнитно излъчване от GSM клетки и телефони
    – инфрачервена камера

  2. 2 Гого // 26.11.2016 в 10:28

    – Камера с меко рентгеново лъчение, за “разсъбличащи” снимки ;)

  3. 3 Regular Joe // 26.11.2016 в 13:08

    Най-после! Успех!!!

  4. 4 Nikola Bathory // 28.11.2016 в 16:41

    Още идеи и от мен:
    – домашен атоморазбивач
    – комплект за самоубийствен колан с експлозиви

Коментари: