Dominator GTX DDR3 2250MHz – нова супер бърза памет от Corsair

Dominator GTX DDR3 2250MHz – нова супер бърза памет от Corsair

В раздел: Новини от на 3.12.2009, 3,819 показвания

Corsair представиха последният си модел памет, предназначена за ентусиасти и оувърклокъри – CMGTX2 – DOMINATOR GTX 2GB (1x2GB), в “превод” това означава един модул от 2GB Corsair Dominator GTX DDR3 2250MHz. Новият модел Dominator GTX има регламентирана честота от 2250MHz при работно напрежение от 1.65V и латентности 8-8-8-24. За момента това е един от най-бързите модели DDR3 памет в серийно производство, като предлага върхова производителност за всички системи работещи с DDR3 модули памет, независимо дали са на базата на AMD или Intel процесори. Модела ползва специалният охладител за модули памет – DHX+, разработка на Corsair, осигуряващ по-добро охлаждане на чиповете памет и PCB-то (печатната платка) на модула, като по този начин осигурява по-голяма стабилност при работа на системата.

1235541

1235542

За сега от Corsair не предвиждат да окомплектоват двуканални или триканални комплекти от новите памети. Модела ще се продава в единични бройки и то само от online магазина на Corsair. На всичко отгоре наличностите са ограничени и дори за да ги поръчате трябва да се запишете в специален списък ;). Доста интересен PR от страна на компанията. Списъкът ще бъде достъпен за записване от 19:00 на 08.12.2009!

“Марката Corsair е известна с това, че осигурява най-бързите оувърклокърски памети в света. Нашият инженерен опит и познания, в комбинация с разбирането на пазара на компоненти за ентусиасти ни позволява постоянно да предоставяме все по-добри продукти,” каза Кевин Конли (Kevin Conley), вице-президент на технологичният отдел в Corsair. “Corsair Dominator GTX модулите са най-щателно тестваните, най-качествените и най-бързите DDR3 модули памет в света. С нетърпение очакваме да видим какви резултати ще постигнат ентусиастите и овърклокърите с новите модели които предоставяме на пазара.”

За сега все още не е известна конкретната цена на новите модули, но предполагам, че ще е скъпичка ;)…


Етикети: , , , , , , , , , , , ,


Коментарите са забранени.