BLI отличи последното поколение цветни лазерни устройства Brother

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 20.12.2017, 3,170 показвания

София, 19-ти декември, 2017 г. – Потребителите, които са предпочели най-новите модели цветни лазерни устройства Brother, могат да са спокойни за надеждността, предлагана от тези продукти, след като цялата гама получи препоръка от Buyers Lab (BLI).

Водещите независими тестващи наградиха машините със сертификат за надеждност, след като оцениха тяхната полезна стойност, качество на печат, лекота на използване, функционален набор, скорост и надеждност.

Мултифункционалните устройства MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW и принтерите HL-L8360CDW и HL-L9310CDW получиха знак „силно препоръчано“, а DCP-L8410CDW и HL-L8260CDW – „препоръчано“.

Препоръките на BLI са високо ценени, защото се присъждат след едни от най-взискателните изпитания в индустрията, включващи разширен анализ и взискателно оценяване в продължение на два месеца.

По време на тестовете за издръжливост с 80000 копия не е отчетено нито едно проблемно поемане на хартия. Нито едно от устройствата не се е нуждаело от сервизиране след тестовете, което определя отличната оценка за надеждност.

Анализът разкрива няколко ползи на гамата от цветни лазерни модели като:

  • Надеждно представяне, комбинирано с опростена рутинна поддръжка
  • Убедителен набор от функции
  • Печат от широк набор от облачни услуги, посредством технологията Brother Web Connect
  • Поддръжка на печат от таблети и смартфони и възможност за сканиране към мобилни устройства.

Ива Тотева, Мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България, каза: „Изключително горди сме, че всеки модел от серията от цветни лазерни устройства получи препоръка за своята надеждност от BLI, а това са едни от най-трудно постиганите отличия в индустрията.“

„Цветната лазерна гама беше разработена с технология, която помага на малкия и среден бизнес да се развива и да бъде по-ефективен. Получената обратна връзка от специалистите след взискателните изпитания потвърждава, че тези модели са отличен избор за съвременните офиси“, допълни тя.

Постижението идва след присъждането на награда за забележителен цветен принтер за малък и среден бизнес на модела HL-L9310CDW по време на BLI Summer Pick Awards 2017.

 

За Brother

Brother е световно известна  технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.

На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.


Етикети: , , , , , , , ,Коментари: