AMD стартира промоция на Radeon™ системи с играта FAR CRY® 5 PC STANDARD EDITION

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 27.02.2018, 2,535 показвания

В инициативата участват закупилите компютри с Radeon™ RX Vega или RX 580 графични карти

Геймърите, които желаят плавен и поглъщащ геймплей, когато се включват към Съпротивата, за да свалят култа, могат да получат играта Far Cry® 5 БЕЗПЛАТНО със закупуването на предварително асемблирани машини с Radeon™ RX Vega 64, Radeon™ RX Vega 56 или Radeon™ RX 580 графични карти. Промоцията стартира днес, 27 февруари 2018 г.

Тясното сътрудничество на AMD с Ubisoft осигури това предложение, така че геймърите да могат да се наслаждават на Far Cry 5 с отлично качество на картината, удивително високи кадрови скорости и ниска латентност. Играта ще поддържа няколко разширени функции, характерни за Radeon RX Vega, като:

 • Rapid Packed Math – удвоява скоростта на изчисленията за по-бърза физика и пресмятане на различните обекти с Vega GPUs
 • Shader Intrinsics –  позволява достъп на по-ниско ниво до хардуера при Radeon RX картите за извличане на още по-висока производителност от графичния процесор
 • Radeon FreeSync™ 2 – осигурява ниска латентност и ярка картина на High Dynamic Range (HDR) съдържанието за мониторите, поддържащи тази функционалност.

При закупуването на система по промоцията, геймърите ще получат купон с код за Far Cry 5 за тяхната Uplay библиотека, и могат да посетят www.amdrewards.com, за да си вземат играта. Промоцията започва да тече от днес, 27 февруари, и изтича на 20 май 2018 г. Самата игра Far Cry 5 ще бъде пусната на 27 март 2018 г. До тази дата играта няма да бъде налична за получаване от кандидатстващите за нея.


Етикети: , , , ,2 коментара

 1. 1 Мементо // 27.02.2018 в 21:37

  Това е един от малкото начини да се получи видеокарта на нормална цена..
  И какво излзиа за да си купиш карта на заводските цени, трябва да купуваш такива цели системи и после да продаваш с някаква загуба остатъка от части, до каво доведоха пробитите мръсни копачи, да им се връща всичкото.

 2. 2 Emo_11 // 28.02.2018 в 17:25

  През 2013-та AMD предлагаха доста повече със графичните си карти.Тогава си купих среден клас карта за малко над 400 лева със три ААА заглавия – Far Cry 3 (в последствие и Blood Dragon), Bioshock Infinite, Tomb Raider както и код за 20% намаление на друга AAA игра.Тогава AMD бяха на гребена на вълната, но в момента не работят със разработчиците, както преди.Не че и има смисъл да се стараят и да хабят ресурси, след като към днешна дата огромна част от целевата им група са хора, който използват картите си за криптовалути, а не геймъри.
  @Мементо – Пак ли ти, приятелю, придаваш кафяв нюанс със коментарите си във във всяка статия ? Обзалагам се че не си PC геймър, а само се оплакваш в интернет пространството.Хората, който им пука (играчите), отдавна се обзаведоха със карти и винаги ще намерят карти на що-годе нормални цени, вместо да се оплакват и да създават излишно напрежение.

Коментари: