Теndа АС9 AC1200

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 30.06.2018, 6,453 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6 7


Опаковка

Няма какво да се заблуждаваме, но на всеки потребител първото нещо, което му прави впечатление при покупка на някакъв продукт, това е  опаковката – как e реализирана, с какъв графичен дизайн е и т.н.  Затова едва ли би трябвало да ни очудва факта, че и производителите на мрежово оборудване влагат толкова усилия, за да оформят опаковките на своите продукти така, че да ни привлекат вниманието. Теndа АС9 също не е изключение и в резултат имаме една добре оформена кутия, която се забелязва.

Все пак опаковката, освен основната си роля за привличане на вниманието, има и информацонна функция. На кутията са отбелязани под формата на икони или текст, всички ключови функции на устройството.

За разлика от пищния външен вид, съдържанието на опаковката е доста семпло. Ocвeн caмото устройство, ще откриете захранващ aдaптep, LAN патч ĸaбeл, cтoйĸa за рутера и печатна инcтpyĸция за инсталация. При Теndа АС9 липсва характерният за повечето подобни устройства инсталационен CD диск, което мнозина могат да сметнат за известен недостатък, но по-надолу при инсталиране на рутера ще разберат, че той е напълно лишен от смисъл.Всички страници от статията:

  1. Въведение
  2. Спецификации
  3. Опаковка
  4. Външен вид
  5. Инсталиране
  6. Тестове
  7. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6 7
Етикети: , , ,Коментари: