Теndа АС9 AC1200

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 30.06.2018, 6,451 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6 7


Инcтaлиpaнe

Както споменах по-горе, в комплекта с рутера липсва инсталационен диск, който е предназначен за начинаещи потребители с минимални познания. Всъщност не е и необходим, тъй като цялата инсталация започва само с въвеждането на един адрес в уебраузъра. За да инсталирате рутера, трябва да се свържете с него посредством LAN кабел или чрез WiFi връзка. След като въведете адреса tendawifi.com в барузъра си, имате да направите само няколко елементарни стъпки, докато получите напълно конфигуриран рутер. На уебстраницата на Tenda AC9 има и разработен симулатор на инсталационната програма, където може да видите как работи и какво се изисква от вас.

Настройката е изключително лесна и интуитивна.

Напредналите потребители,  които обичат да човъркат по хардуера си и да извлекат максимума от него, могат да използват конфигуранционния уеб интерфейс, където се намират всички параметри, които управляват рутера. Той е графичен, интуитивен и съдържа всичко, необходимо за целта.

Освен това, рутерът може да се управлява и чрез смартфон, както и да получавате в реално време информация за състоянието му, независимо от това в коя точка на света се намирате, стига да имате връзка с интернет. За целта е необходимо да си свалите приложението на Теndа oт Gооglе Рlау зa Аndrоіd или Арр Ѕtоrе зa іОЅ.Всички страници от статията:

  1. Въведение
  2. Спецификации
  3. Опаковка
  4. Външен вид
  5. Инсталиране
  6. Тестове
  7. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6 7
Етикети: , , ,Коментари: