ADATA анонсира IUSP33F PCIe BGA SSD

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 10.09.2018, 1,332 показвания

10/09/2018 – ADATA Technology представи нов BGA SSD диск, който е 80% по-компактен в сравнение с M.2 2242 SSD устройствата.  IUSP33F е базиран на 3D NAND флаш технология и разполага с профил, сравним с този на eMMC паметите. Благодарение на своя компактен BGA корпус с размери 11,5×13 mm, SSD дискът е подходящ за тънки таблети и лаптопи, хибридни устройства, мини PC-та и преносими смарт аксесоари. IUSP33F ще се предлага във варианти от 128GB и 256GB.

“IUSP33F SSD е компактно решение, което е предназначено за следващо поколение таблети, лаптопи и други тънки устройства, без компромис по отношение на надеждността и високата производителност. Едновременно с това качествата на IUSP33F позволяват приложение и в бързо развиващи се нови сфери като роботиката, автомобилостроенето и виртуалната реалност”, коментира Хеди Хуанг, директор продажби в ADATA.

Новото BGA SSD устройство е не само ултратънко, но и високоефективно. Наличният PCIe Gen3x2 интерфейс и NVMe 1.3 стандарт позволяват достигане на 1195MB/s скорост на четене и 940MB/s при запис със 140000/114000 входно-изходни операции в секунда. Вградената Host Memory Buffer технология осигурява висока производителност без вградена DRAM памет, като едновременно с това се намалява потреблението на енергия.

IUSP33F поддържа LDPC и SRAM код за корекция на грешки с цел по-надеждно съхранение на данните и по-дълъг живот на устройството, а наличната E2E защита на информацията се грижи за нейната консистентност и минимизира разходите по поддръжка.

За ADATA

ADATA Technology, един от най-големите производители на DRAM модули и USB флаш памети в света, разполага с разнообразно портфолио, което включва карти памет, SSD дискове и преносими твърди дискове. Компанията предлага също така решения за мобилно захранване и е един от големите доставчици на съвременно LED осветление. Продуктите на ADATA продължават да получават международно признание и награди като iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, Computex Best Choice и Taiwan Excellence. Птицата колибри е талисман на марката ADATA, който  символизира способността на компанията да бъде гъвкава и бърза по отношение на иновациите с цел предлагане на още по-добри решения. За повече информация, моля посетете www.adata.com.


Етикети: ,Коментари: