ADATA Gammix S11 SSD – добра скорост на разумна цена

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 30.10.2018, 4,922 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5


 

Развитието на SSD технологията бележи доста бурно развитие през последните няколко години.  В дъното стоят технологичните пробиви, които позволиха драстично намаляване на себестойността на тези устройства, като ги направиха много по-достъпни за широк кръг потребители. Едва ли ще е пресилено  ако кажем, че постепенно SSD устройствата от лукс и глезотия се превръщат в необходимост.
В момента на пазара се предлагат множество модели SSD устройства, като набира голяма скорост предлагането на M.2 модели.
ADATA са добре познат производител на PC памет, както и на SSD устройства и предлагат продукти с доста добра ценова ефективност.
В това ревю, ще ви запознаем с тяхното М.2 2280 NVMe 1.3 SSD устройство  ADATA Gammix S11 и по-точно с модела с обем за съхранение  от 480GB (неформатиран размер).
Gammix S11 е най-бързaтa за момента серия SSD  устройство на ADATA. Тя използва бързия PCIe Gen3x4 интерфейс, достигайки скорости на четене/запис до 3200 MB/1700 MB в секунда, като изпреварва  SATA 6Gb/s с огромен марж.
Използвайки  второ поколение 64-слойна 3D NAND Flash памет, серията Gammix S11 предлага също по-висок обем за съхранение и по-голяма надеждност.
Приложените  технологии SLC Caching, DRAM Cache Buffer и LDPC ECC, осигуряват поддържането на високи скорости и цялост на данните по време на най-интензивните игри, рендериране, овърклок и при други приложения с високи изисквания.Всички страници от статията:

  1. Въведение
  2. Основни характеристики на Gammix S11
  3. Опаковка и съдържание
  4. Тестова система и резултати
  5. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5
Етикети: ,Коментари: