Y-CAM представи на пазара най-новият си продукт от гамата IP камери

Y-CAM представи на пазара най-новият си продукт от гамата IP камери

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 8.01.2010, 3,677 показвания

Една от водещите в разработката и производството на IP камери и решения във Великобритяния – Y-Cam Solutions, представи най-новия си продукт от гамата на изключително полулярните свои IP/мрежови камери – камерата Y-Cam Black SD.

Y-Cam представялва IP камера за видеонаблюдение, която може да предава видео и аудио информация с високо качество през всяка компютърна мрежа – жична или безчижна. Тя се свързва към интернет директно през вашата локална компютърна мрежа или интернет доставчик, като не е необходим какъвто и да е допълнителен софтуер или хардуер. Това прави наблюдението на вашия дом, офис, магазин и др. изключително лесно и евтино.

Всяка IP/мрежова камера Y-Cam може да бъде наблюдавана и чувана пряко през интернет чрез стандартен браузър до 16 потребителя едновременно. Освен да наблюдават в реално време, потребителите могат да записват както цяло видео, така и само отделни кадри направо на своите компютри. Веки един от 16-те потребителски акаунта е защитен с парола за достъп. Отделно от това, ако е необходимо камерите да бъдат публично достъпни без парола, може да бъде включен и guest акаунт. По този начин да покажете заведението, хотела, офиса си става изключително лесно – без излишни изкачащи прозорци и пароли.

IP камерите Y-Cam притежават алгоритъм за детекция на движението. При засичане на движение в конфигурираните от вас зони, Y-Cam може да изпрати съобщение със снимков материал до 4 имейл адреса, както и да качи тези снимки до 4 FTP акаунта. Y-Cam може да бъде конфигурирана да изпраща тази информация и периодично през зададен от вас времеви интервал.

Всеки притежател на IP камера Y-Cam може да се свърже и наблюдава камерата си от всяко едно място на света през интернет – било през персонален компютър или мобилно устройство. Y-Cam поддържат почти всички интернет браузъри – Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari, Chrome, Netscape и др., като софтуера на камерата автоматично разпознава вида на браузъра и изпраща видеоинформацията в необходимия формат. Забравете за тромавите IP камери, при които за да видите изображението в реално време преминавате през множество досадни, a много често и непосилни за обикновенният потребител стъпки за избор на компресия, Java или ActiveX и т.н.

Y-Cam може да бъде наблюдавана през почти всички мобилни платформи: обикновени 3G телефони, iPhone, Windows Mobile телефони, Blackberry.

IP камерите Y-Cam са интегрирани в множество комерсиални софтуер и хардуер за IP/мрежово видеонаблюдение, като LuxRiot, QNAP, Synology и др. Към камерите си, Y-Cam предлагат и безплатният MultiLive софтуер за наблюдение и запис на до 9 камери.

В най-новата гама продукти на Y-Cam, към камерите е добавен microSD слот. Върху microSD (до 8GB към настоящия момент) картата могат да бъдат записвани както снимки, така и цели видеоклипове с MPEG-4 компресия. Тази нова функционалност позволява IP камерите Y-Cam да бъдат успешно използвани дори и без да се налага да сте свързани постоянно в интернет. По този начин много бързо и лесно може да бъде изградена малка система за видеонаблюдение – без кабели, допълнителен хардуер и софтуер. При това с качество почти два пъти по-високо от стандартна аналогова камера и на много ниска цена.

IP камерите Y-Cam са проектирани така, че да бъдат максимално удобни дори и за обикновен потребител. Много клиенти си купуват Y-Cam, за да могат докато са извън дома си да наблюдават децата и домашните си любимци. Други използват Y-Cam за да виждат офисите и магазините си или да рекламират бизнеса си.

Ненатрапчивият и стилен дизайн на Y-Cam ги прави отлично решение за всякакъв вид интериор. Стойките на камерите са така проектирани, че да могат да бъдат монтирани навсякъде – на таван, стена, както и поставени върху плот на маса, бюро и др. Уникалния кожух за външен монтаж е универсален за всички камери Y-Cam. Изработен е от ABS пластмаса, пропусклив е за радиовълните и е с индекс IP65.

IP/мрежовите камери Y-Cam представляват един функционално завършен и гъвкав продукт, придобиващ все по-голяма популярност, който успешно може да бъде използван в редица области на ежедневието и бизнеса.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.