HP обнови програмата ProCurve ONE Alliance

HP обнови програмата ProCurve ONE Alliance

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 21.01.2010, 4,363 показвания

Новите интегрирани решения помагат на клиентите да оптимизират производителността на бинзес клас приложенията.

HP обнови HP ProCurve Open Network Ecosystem (HP ProCurve ONE), за да предоставя интегрирани решения за улесняване на управлението и подобряване на ефективността на мрежови решения. Това позволява на на клиентите да увеличат възвръщаемостта на ИТ инвестициите.

HP ProCurve ONE е програма, в която са включени множество доставчици. Тя предлага на клиентите избор от най-добрите в съответния клас решения и услуги, интегрирани в HP ProCurve мрежовата инфраструктура, включително HP ProCurve ONE Services zl Module.

ProCurve ONE Services zl Module е блейд за HP ProCurve Switch 5400zl и 8200zl сериите, разработен да намали оперативните разходи. Той оптимизира и мястото за ракове, като консолидира приложенията на HP и нейните партньори на една обща платформа.

 • Нова категория доставчик на услуги.

  HP въведе и нова категория доставчик на услуги в ProCurve ONE програмата. Това е доставчик, който може да предостави сигурни интегрирани решения и услуги на клиентите в световен мащаб чрез съществуващите партньори на ProCurve. Разширяването на ProCurve ONE включва и нови професионално управлявани услуги, поддържащи клиентски инсталации с множество доставчици. Тези услуги се предоставят в партньорство с доставчиците за мрежова сигурност StillSecure и Traversa Solutions.

 • Нови HP ProCurve ONE партньори и интегрирани партньорски решения.

  В сътрудничество с HP ProCurve, програмата ProCurve ONE дава възможност на клиентите да намалят сложността на управление на мрежите и в същото време да увеличат както тяхната производителност, така и тази на центровете за данни. HP ProCurve и партньорските решения подобряват управляемостта, сигурността и улесняват внедряването на нови Voice over IP (VoIP) услуги.

В допълнение, HP ProCurve обяви и нови ProCurve ONE alliance партньори и нови интегрирани решения. HP ProCurve продължава да работи с досегашните си партньори, а настоящото разширяване на съвместната програма за продажби на HP ProCurve ще позволи на повече партньори да предлагат цялостни мрежови решения за клиентите.

 • Новите партньори на ProCurve ONE alliance:

  • Aastra: Клиентите печелят от адаптивни, напълно сигурни и надеждни мрежови решения с бизнес клас IP Telephony/Unified Communication products (Aastra 5000 и Aastra MX-ONE), които сега са интегрирани с ProCurve ONE zl Module.
  • AeroScout: Клиентите могат да увеличат оперативната ефективност с AeroScout’s Wi-Fi базирани Real-time Location Solutions (RTLS), които използват безжичната инфраструктура на HP ProCurve’s, за да следят местонахождение, състояние и статус на мобилни активи и хора.
  • Avaya: Осигурява взаимна използваемост с ProCurve 3500, 5400, 2910, 2610 и 6600 серии суичове, които сега са сертифицирани за съвместимост от програмата Avaya DevConnect; Решенията на Avaya сега са сертифицирани и за ProCurve ONE Solution.
  • F5: BigIP Local Traffic Manager Application Delivery Networking appliance също е HP ProCurve ONE Solution сертифициран.
  • Fortinet: С новото софтуерно решение FortiGate-ONE, клиентите могат да интегрират Fortinet’s платформата за сигурност с HP ProCurve ONE zl модул и с HP ProCurve Network Immunity Manager за широк спектър от приложения и мрежова защита.
  • McAfee: Ползващите центрове за данни имат възможност да работят с McAfee IPS приложението, което е HP ProCurve ONE Solution сертифицирано и може да се интегрира с HP ProCurve Network Immunity Manager.
  • Microsoft: HP и Microsoft ще позволят на клиентите да подобрят бизнеса си и да намалят разходите за пътувания, комуникации и ИТ, като реализират четири годишна глобална инициативa за предоставяне на унифицирани решения за комуникации и съвместна работа.
  • SonicWALL: Осигурява VPN свързаност между клиентите чрез SonicWALL Unified Threat Management (UTM) решение и модула HP ProCurve Threat Management Services Module.
  • Sourcefire: Чрез внедряване на Sourcefire’s intrusion prevention system (IPS) с мрежата и знанията за HP ProCurve ONE zl module, клиентите могат да използват предимствата на виртуализацията и да подобрят сигурността на данните.
  • StillSecure: Партньорите и клиентите могат лесно да подобрят мрежовата сигурност чрез StillSecure Safe Access network access control (NAC) решенията, които са интегрирани с HP ProCurve’s Identity Driven Manager.
  • .vantronix: Помага на клиентите да внедрят напреднали рутиращи функционалности като Border Gateway Patrol (BGP) и Virtual Routing and Forwarding (VRF), както и рутиране въз основа на вътрешни правила, които сега са достъпни на HP ProCurve ONE zl module.

В допълнение, членовете на ProCurve ONE Alliance включват AirMagnet, AirTight Networks, AirWave, DVTel, Ekahau, InMon, Mitel, Riverbed и VBrick.

HP ProCurve ONE

Използвайки отворената мрежова платформа HP ProCurve’s като основа, HP ProCurve ONE позволява на клиентите да интегрират сигурно широка гама най-добри решения в своя клас мрежови решения и услуги, както от HP, така и от партньорите, които работят с HP ProCurve инфраструктура. HP ProCurve ONE решенията се тестват и сертифицират за да се осигури взаимната използваемост с HP ProCurve ONE Services zl Module.

Допълнителна информация можете да намерите на: http://www.procurve.com/one.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.